Месечен хороскоп за март 2020 г. – зодия Козирог

0
498

Ще бъдете изправени пред доста неблагоприятна ситуация, свързана с дете

 

месечен хороскоп
Ще бъдете изправени пред доста неблагоприятна ситуация, свързана с дете

Мартенският месечен хороскоп вещае, че родените под знака на зодия Козирог ще бъдат изправени пред нови проблеми или неприятни ситуации. По всяка вероятност всички те ще са плод на вашите илюзии, лъжи, грешки или други погрешни действия.

Какво още вещаят звездите за представителите на тази зодия, можете да научите в редовете по-долу.

Ето какво вещае мартенският месечен хороскоп:

Козирог



Не е изключено нещо, което сте очаквали да се случи или дори сте били сигурни, че ще стане, да претърпи провал. По всяка вероятност провалът ще е в резултат на някое от събитията, които посочихме в първите редове на този материал.

Като цяло мисълта ви ще бъде заета с мисли за развитието на здравословен проблем на ваш близък роднина. На дневен ред ще са не само съпричастността ви, а и помощта, която бихте могли да му окажете. Със сигурност този човек се нуждае от вас и помощта ви.

Дамата, с която ще се срещнете ще е с доста солиден житейски опит

Предстои ви среща с жена, която е от приятелския ви кръг или най-малкото предстои да влезе в него, при това по доста убедителен начин. Тя или ще е доста по-голяма от вас на години или пък ще е с огромен житейски опит.

Периодът ще е благоприятен за пътувания. За повечето от вас това ще изисква специална подготовка или пък закупуването на специален подарък.
Ваши планове, свързани с имот ще претърпят добро развитие. Въпросният имот се намира извън населеното място, в което живеете.

Бъдете особено внимателни във финансовите си дела и в никакъв случай не си позволявайте да пилеете пари за незначителни неща. Приходите ви далеч няма да са това, което очаквате или което бихте искали.

Родителите от този зодиакален знак ще имат доста неприятни отговорности или ангажименти, свързани с дете. При все, че ще се разрешат благоприятно, ще се нуждаят от доста време, търпение и дипломатичност за положителния изход.

Дамите от тази зодия, които са надхвърлили 35 години ще присъстват на доста емоционално събиране с приятели. Поводът за това събиране може да е от най-различно естество. От особена важност обаче е фактът, че то ще ви зареди с доста положителни емоции. Те ще ви действат като стимулант доста дълго време напред, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.