Седмичен хороскоп 02-08 март 2020 г. (II част) – личните ви взаимоотношения ще бъдат изправени пред сериозен проблем

0
317

Не се предоверявайте, за да не станете жертва на измама

 

седмичен хороскоп
Не се предоверявайте, за да не станете жертва на измама

Седмичният хороскоп за периода 02-08 март 2020 година съветва представителите на зодия Рак да бъдат по-настоятелни.

Що се отнася до родените под знака на царствената зодия Лъв, то те ще запазят оптимизма си и действията им ще са успешни. Девите пък са се устремили към нови хоризонти.

Какво още да очакват представителите на всеки от зодиакалните знаци в периода 02-08 март 2020 година, можете да научите от точния седмичен хороскоп в следващите редове.

Ето какво вещае той:



Рак
Периодът е благоприятен за вас, но не трябва да щадите силите си, ако искате да постигнете успех. През новата седмица мнозина родени под знака на зодия Рак, ще действат вероломно. Само по този начин ще успеете да постигнете личните цели, които сте си поставили. Като цяло обаче този стил на действие не е много препоръчителен, тъй като в близко бъдеще ще ви донесе проблеми. Към настоящия момент пък този начин на действие ще ви донесе равни печалби и загуби. Сами си давате сметка, че не си струва. Затова действайте правомерно!
Шансът ви за сполука съвсем няма да е слаб през следващите дни. За целта обаче трябва да сте доста активни и настойчиви. Петък и уикендът са доста трудни.

Следващите дни ви носят добри шанкове за професионална и финансова реализация

Лъв
През следващите дни акцентите във вашия живот ще са професионалната ви кариера, бизнесът и личните ви взаимоотношения. Към момента представителите на царствената зодия Лъв, са истински стабилни и разполагат с отлични възможности за осъществяването на лични, професионални и финансови цели.
Късметът ви за реализиране на целите ви в професионалния сектор, е много силен. Възползвайте се максимално от момента. Ако разчитате на късмета си в никакъв случай няма да се почувствате подведени.
Следващите дни се очертават като изключително успешни и носят добри шансове за професионална и финансова реализация. Петък ще ви предостави невероятен шанс за финансов успех. Уикендът обаче ще е изключително труден.

Дева
Работата, която трябва да свършите има кратък срок на действие и трябва да сте мобилизирани на 100%, за да успеете навреме. Имайте предвид, че всяко неспазване на сроковете ще ви лиши от следващи поръчки и съответно ще се отрази негативно върху печалбата ви. Намирате се в период на преход към по-голяма самостоятелност, поради което новата седмица ще заеме важно място за по-значителна и независима изразност.
В първия ден от седмицата е много важно да не се предоверявате, тъй като съществува риск да станете жертва на измама. Вторник ви носи ярки възможности за успех. Сряда ще е напрегната, а четвъртък ще постави началото на промените.
Петък се очертава като изключително успешен и печеливш. Събота ще премине спокойно, но неделя ще е трудна и напрегната, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.