Седмичен хороскоп 02-08 март 2020 г. (III част) – вие сами пречите на успехите си

0
440

Анализирайте внимателно случващото се

 

седмичен хороскоп
Анализирайте внимателно случващото се

Седмичният хороскоп за периода 02-08 март 2020 година вещае, че представителите на зодия Везни отдавна са доказали силата си, но сега трябва да я поддържат на ниво.

Що се отнася до представителите на зодия Скорпион, то съветът на астролозите е да не занижават устрема си.
Родените под знака на зодия Стрелец, трябва де сдържат нервите си, тъй като в противен случай ще стане страшно.

Какво още да очаква всяка зодия през периода 02-08 март 2020 година, можете да научите в следващите редове от седмичния хороскоп.

Ето какво вещае той:



Везни
Опитайте се да вникнете по-добре в същността на нещата. Само по този начин ще можете да анализирате случващото се и да вземете правилни решения. Това несъмнено е предпоставка за просперитет. Седмицата ще ви зарадва с признания за постиженията ви, които ще получите от хора, чието мнение не ви е безразлично. Тази ситуация несъмнено ще ви вдъхне още повече увереност в успеха по предстоящите дела и задачи. Периодът е изключително подходящ за реализация в професионалната сфера. Сегашните ви успехи ще са достатъчно доказателство за бъдещето ви.
Понеделник ще е доста тежък, а през останалите делнични дни задължително трябва да действате активно. Петък носи успехи и печалби. Събота също, но ще е доста по-напрегната. Неделя също ще е тежка.

За Скорпионите седемдневието започва повече от добре

Скорпион
Никой не е в състояние да се организира по-добре от вас. Вие сте хора, които подхождат прагматично и отговорно към задачите си и това несъмнено води до успех. Седемдневието започва повече от добре за вас – носи ви материална сполука, печалби и лична стабилност.
Определено няма да е грешка, ако кажем, че към момента на мнозина от вас липсва стабилност в личен план. Това се дължи на бързите промени от външно естество.
Имате отличен шанс за провеждането на важни делови разговори.
С изключение на вторник, който ще е много успешен, през останалите дни ще ви се наложи да сте много активни, но въпреки това успехът няма да е толкова добър.
Петък е печеливш, но уикендът се очертава доста труден и неприятен.

Стрелец
Вие сте изключително амбициозни личности и като такива ще се впуснете в нови предизвикателства като начин да изживеете живота си по-вълнуващо и пълноценно. Етапът е с отлични дадености за успех в деловата сфера и за реализация на личните ви цели.
Преобладаващата част от родените под този зодиакален знак обаче са доста мрачни и сами си пречат на сполучливата изява. Не влизайте в кавги с висшестоящите! Стабилитетът ви не е силно изразен, така че се нуждае от сериозно укрепване.
Понеделник ще е много напрегнат, а вторник – хубав. Сряда и четвъртък ще са напрегнати, но успешни. Петък и събота също носят успехи, но неделя ще е мъчителна, пише zajenata.bg

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.