Това е най-точното гледане на боб, което лесно можете сами да си направите!

0
4165

Този лесен начин за гледане на боб ще ви даде най-точните отговори на въпросите, които ви притесняват или да предскажете бъдещето си

Днес ще ви представим един от най-лесните начини за гадаене – гледане на боб. Този метод е стар колкото света. Още от дълбока древност нашите баби са си гледали на боб, за да предскажат своето бъдеще или да намерят отговорите на въпросите, които ги терзаят, разкри Петел.

гледане на боб
Гледане на боб

За да пристъпим към това ефективно и точно гледане на боб е необходимо първо да си осигурим нужните ни зърна от тази вкусна култура. Разбира се не може да се ползва произволен брой зърна – те трябва да са или 41, или 72, в зависимост от метода, по който ще си гледате.

Начинът със 72 зърна по-често се прилага в Мексико, а у нас се гледа на 41 бобени зрънца. Няма изискване дали бобът трябва да е бял или шарен, дребен или едър, нужно е само зърната да са заредени със специална енергия. Това става по следния начин.

По пълнолуние бобените зърна да бъдат сложени в купа, а после тази купа да бъде изнесена извън дома ви за следващите две денонощия. Когато този период измине зърната трябва да бъдат сложени в чиста торбичка.



Ако ще гледате на боб на друг човек, ще трябва зърната да бъдат заредени с неговата енергия, затова е необходимо той сам да подмени едно от 41 зърна с друго и след това вече можете да пристъпите към същинското гледане на боб.

Първо трябва да си изберете две зърна, които са с по-специфична форма. Те ще бъдат вашите отговори „да” и „не”, когато питате въпросите си. Тях сложете на известно разстояние едно от друго.

Останалите бобчета можете после да вземете в двете си шепи и добре ги раздрусайте. Това е точният момент, в който трябва да изкажете вашето ясно желание. То трябва да бъде конкретно, точно и ясно, за да може да му бъде отговорено с „да” или „не”.

След като сте задали въпроса си или сте отразили вашето желание, хвърлете на масата бобчетата. Отговорите ви ще получите от начина, по който зърната се разпръснат около бобчетата „да” и „не”.

И така, ако паднат бобчета около зрънцето, което е вашият отговор „не”, това означава, че ще имате положителен отговор. И обратното, ако около това бобче няма други зрънца, то това е сигурен признак, че отговорът на въпроса ви е отрицателен.

Или казано по друг начин, ако около бобчето за „Да“ няма други зърна, желанието ще се сбъдне.

Ако около бобчето „Не“ няма други бобчета, желанието няма да се сбъдне.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.