Кошмар за Слави Трифонов навръх Трети март: Шоуменът го отнесе, защото смята, че бежанците са по-опасни от коронавирус!

0
408

Слави Трифонов получи голям удар от Фейсбук. Шоуменът се сдоби с изтрита публикация, което наруши свободата на словото му!

“Честит празник!
Честит трети март!
Най-важният празник за нас, българите, защото на тази дата възкръсва българската държава и българската свобода. Да, на тази дата става ясно, че ние сме свободни да се наричаме българи и да съществува България.

Слави Трифонов
Слави Трифонов си изпати от Фейсбук

Свободата, уважаеми зрители.Всяко живо същество се стреми към свободата. Предполагам, че ви прави впечатление, колко пъти използвам думата – свобода. Колкото и пъти да я използвам, все ще е малко, защото свободата е от огромно значение за нас. Във всичките й форми. Ето например – свободата на словото. Защо е толкова важна свободата на словото? Защото когато свободно изразяваш мнението си, гарантираш не само своята собствена свобода, а и свободата на всички останали.

Ето например, вчера свободно изразих свободното си мнение на място, което смятах за свободно. Написах пост във фейсбук за заплахата от “бежанци” и сравних “бежанците” с вирус. По-опасен от коронавируса.

Днес фейсбук изтри това мнение. Защото според фейсбук, това мое мнение съдържало език на омразата.По тази логика не мога да публикувам песента “Боят настана” във фейсбук, защото съдържа език на омразата.

Сега.
Аз не знам колко от вас са съгласни с мен. И прекрасното е, че има съгласни с мен и несъгласни с мен. Но.

Аз, Станислав Тодоров Трифонов, съм български гражданин, свободен човек. И по смисъла на българската конституция, на българска територия, спазвайки всички закони, на български език мога и ще се изразявам свободно докато съм жив. И нито фейсбук, нито която и да е организация или личност могат да ме спрат.”

Източник: Фейсбук

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.