Мариана Попова изригна срещу управлението на държавата: Трябва да се вдигнем на протест!

0
446

Мариана Попова е бясна от това, което вижда в България през последните години. Певицата иска революция, промяна, която да осигури на хората по-добър живот!

Един от хората, които най-много искат промяна в държавата и същевременно са много популярни, е Мариана Попова. Поп и джаз иконата на няколко поколения не е никак доволна от управлението на ГЕРБ и неведнъж го е показвала и казвала.

Мариана Попова
Мариана Попова иска промяна в държавата

Майката на второто дете на актьора Веселин Плачков, който изигра Васил Левски, и този път възропта, искайки всички хора да не отидат на работа, а вместо това да направят масов протест.

„Страх, това е думата, която определя житието на Българина! Да не си загубя Заплатата и се обръщаш назад и той живота минал в чакане на заплатата, която не ти покрива дори разходите и не живееш а съществуваш за нейно величество заплатата. Моята революция е в това да погледнете в страни, да си дадете сметка, че със или без заплатата живота ви е жалко съществуване и страх да не загубите това което и без това нямате. Много хора ме попитаха каква е твоята революция?! Аз нямам претенцията да разбирам от политика, но зная че ако 1 ден никой не отиде на работа ще стане интересно в държавата. Мирен протест в центъра на града, нещо като масово пиене на кафе. Желая Ви воля и събуждане!“ – написа Мариана Попова във Фейсбук.

Разбира се, протести в България има често от 7 години насам, но реални резултати от тях няма, за огромно съжаление на певицата, прочула се най-вече с дуетната си балада с Орлин Горанов.



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.