Седмичен хороскоп за периода 09-15.03.2020 (I част) – задават се непредсказуеми преживявания за някои от вас

0
399

Разделете важните си задачи на две групи – делови и лични

 

седмичен хороскоп
Разделете важните си задачи на две групи – делови и лични

Седмичният хороскоп за периода 09-15.03.2020 година вещае, че представителите на огнената зодия Овен ще са разумни, но в същото време и доста напрегнати.

За съжаление новините за представителите на зодия Телец не са никак добри, защото затрудненията при тях ще продължат да набират скорост.
Родените под знака на зодия Близнаци пък трябва да наблегнат основно на мира около тях.

Ето какво още очаква представителите на тези три зодии през следващите дни според седмичния хороскоп за периода 09-15.03.2020 г.:

Овен
Опитайте се да разпределите важните си задачи в две групи – делови и лични и в никакъв случай не ги смесвайте. Често пъти вие сте твърде себични, а съдбовните данни за настоящата седмица акцентират именно върху такава душевна нагласа. Няма да ви липсват възможности за печалби и материални придобивки. Въпреки това обаче положението около вас ще е много напрегнато, а това ще доведе до допълнителна нервност. Положете усилия да овладеете нервите си, защото те няма да ви помогнат по никакъв начин, дори напротив. Днешният ден, както и вторник, носят силно напрежение и редица проблеми. За сметка на това сряда и четвъртък се очертават като благоприятни дни. Петък ще е успешен, но събота – нервна. Действията ви в неделя ще се увенчаят с успех.



За съжаление през настоящия период ще сте атакувани от различни по сила негативни влияния

Телец
Преживяванията ви през тази седмица не само ще са доста противоречиви, а и непредсказуеми. Седмичният хороскоп вещае, че представителите на зодия Телец ще са настойчиви и непримирими в стремежа си да подчинят наличните условия на волята си. За съжаление през настоящия период ще сте атакувани от различни по сила негативни влияния, които ще ви създадат допълнителни препятствия, а някои от тях ще са непреодолими. За да потръгнат нещата в правилната посока, задължително трябва да промените начина си на действие. Понеделник носи промени, а следващите дни се очертават доста нервни. Петък и събота ще са сравнително добри, но неделя ще е мъчителна.

Близнаци
През новата седмица представителите на зодия Близнаци ще трябва да разчитат основно на себе си, вещае седмичният хороскоп. Задават се неочаквани и доста неприятни изненади от страна на институциите, така че е добре да бъдете подготвени. Бъдете търпеливи, тактични и дипломатични, ако искате да реализирате важните си цели. Имайте предвид, че всеки опит да забързате нещата ще претърпи провал. Сряда се очертава като най-тежкия и напрегнат ден от седмицата. Останалите дни ще са успешни и благодатни. Само в неделя ще срещнете малко повече трудности, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.