Проф. Мермерски предлага лекарство против коронавирус

3
4300

Изтъкнатият лечител проф. Мермерски каза, че няма нужда от излишна паника. В ситуацията на коронавирус е важно да се лекува причинителят на заразата

Проф. Мермерски предлага изобретен от него препарат за борба с коронавирус

Предлаганият продукт е изцяло натурален.

Той е поставен в малък флакон с пулверизатор. Пред камерата на Патарински LIVE лично проф. Мермерски показа как се впръсква от него в устната кухина.

Той е мощен унищожител на вируси и бактерии. Само 6 минути след като бъде впръскан в устата, от грипа няма никаква следа.

Лесно е да бъде спрян достъпът на вирусите към дихателната система.



В носа поставяте две памучни тампончета. Впръсквате от препарата. През памука може да се диша, а лекарството убива вирусите.

По този начин се извършва прочистване на вече навлезли вируси чак до белодробните алвеоли.

Лекарството е полезно при астма и ларингит.

Цели 12 години проф. Мермерски е разработвал въпросния продукт. Той  е поливалентен  без синтетични съставки и странични ефекти.

Препаратът съдържа единствено и само естествени продукти. Това са прополисова тинктура, екстракт от джинджифил, пчелен прашец,   куркума, канела.

Утвърден е от Агенцията по храните и лекарствата и от 2019 г. се произвежда. Една опаковка е напълно достатъчна за 5-членно семейство.

Антибиотиците не унищожават вирусите, а действат само върху симптомите, обяснява проф. Мермерски. Новият  продуктът, създаден от професора, директно унищожава болестотворните организми.

Той трябва да бъде използван при първите появили се симптоми като кихане, поява на секрети в носа, дразнене в гърлото. Неколкократното впръскване в гърлото или намазване с тампон в ноздрите, всички  атакуващи вируси, микроби, бактерии, нисши гъби загиват.

Проф. Христо Мермерски лично е изпробвал препарата. Мнозина пациенти сащо са го тествали. В нито един случай не са регистрирани странични ефекти.

Вижте и видеото долу.

 

loading...

3 КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.