Ваня Джаферович разкри как можеш да се бършеш без тоалетна хартия!

0
394

Ваня Джаферович, който спечели „Сървайвър“ преди време и беше на косъм да завоюва и „Биг Брадър“, леко се изгаври с всички хора, които се запасяват заради коронавируса!

„Наистина не разбирам тази истерия със запасяването с тоалетна хартия.
Абе, хора, искам да ви кажа нещо!

Ваня Джаферович
Ваня Джаферович си има техника на бърсане

Срал съм два месеца, когато бях в Сървайвър, без тоалетна хартия. Не е кой знае какъв проблем. Сега ще ви разкажа и ще ви дам няколко съвета.
Първите дни е странно, докато не свикнеш. Чудиш се как да го направиш, търсиш всякакви други заместващи приспособления.

Ще ви съветвам да не използвате листя и разни други растения. Гъзът е много чувоствителна част от човешкото тяло и често се получават обриви. Не желаете това да се случи, повярвайте ми.

Стигнах до заключение, че най-лесно ще стане с пръстите на ръката.
Използвайте три пръста, показалец, средния и безименния. Недейте да пробвате с два пръста само. Ще стане мазало и от двете страни на гъзните ви бузи и ще трябва да използвате целият си длан (не, че е проблем, но няма смисъл да хабите цялата си ролка… ъъ ръка).



Във вашия случай, за разлика от ситуацията, в която бях аз, мивката ще е до вас и след като свършите работа, ще имате възможност да измиете ръцете си със сапун (поне 20 секунди, не заради другото, а заради корона вируса).

Аз трябваше да отида до океана, да търкам с пясък, колкото се може повече и пак се усещаше, един-два дена, неприятно такова, полунасрано.
Ама и това се свиква, повярвайте ми. А и всички сме в карантина сега. Кой ще ви мирише ръцете, ако и остане малко ухание?

Но да се върна на идеята ми. По този начин ще спестите едни кинти и ще можете да се запасявате с неща от които наистина имате нужда, като например: захар, олио, брашно, кренвирши и леща.
Бъдете разумни…“

Източник: Фейсбук (без редакторска намеса)

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.