Вдовицата на Дими от „Сленг“ благодари на дъщеря си!

0
251

Ива Екимова, която се прочу преди години най-вече като съпругата на Дими от „Сленг“, е горда с дъщеря си. Дара Екимова върви по стъпките на баща си, когото едва си спомня, тъй като беше едва на 6 г., когато той катастрофира с мотора си и загина!

Дара Екимова е наследила таланта на баща си и записва хит след хит. Преди време я отрязаха за „Гласът на България“, а сега има по-успешна кариера от победителите в шоуто и майка й е горда с нея.

Дара Екимова
Вдовицата на Дими е горда с Дара Екимова

„В днешния, тежък за всички ни ден, има светлина, която носи надежда за бъдеще.. . В дългите професионални години съм работила с много изпълнители. Познавам таланта, хъса и устрема към успех, базиран на различни критерии. За времето, в което съм изслушала няколко вагона музика, присъствайки и на творчески процеси, осъзнах едно: музиката, текстът, композицията, хармонията са емоции, които извират от дълбочината на сърцето и душата на всеки изпълнител. Без емоция – няма успех, няма свързване с мислите и чувствата на публиката, няма думи или тонове, които да докоснат сърцата и душите на слушащите музиката, освен ако не е преживяно, изстрадано и изплакано! Много често съм чувала репликите “като това или като онова” – крайният продукт става като нищо подобно. Защото най-характерната черта на всяко творчество е, че няма как да се харесва на всички. Когато си упорит, усърден, следваш сърцето си и никога, при никакви обстоятелства, не се отказваш, състезавайки се само и единствено със себе си днес, доказваш, че няма невъзможни неща! Благодаря ти, Dara Ekimova, че си тъкмо такава, каквато си!“ – написа Ива Екимова в социалната мрежа.

loading...


ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.