Д-р Ненова разкри изпробван тест за коноравирус, който можете да направите в домашни условия (I част)

0
537

Грижете се добре и отговорно за здравето си

 

коронавирус
Грижете се добре и отговорно за здравето си

Покрай създалата се ситуация около коронавируса, все повече хора, които кашлят се притесняват дали не са попаднали в негов плен.

В същото време няма да ви направят тест, ако отидете в лаборатория и заявите готовност да си го платите, защото се пазят за тежките случаи.

Какво ни остава, освен да си направим бърз тест за коронавирус в домашни условия.
Д-р Ненова препоръчва един такъв. Ето какво трябва да направите:

Поемете дълбоко въздух и го задръжте за 10 секунди. Ако успеете да постигнете това, без кашлица, без затруднения и или чувство на потискане и т.н., това показва, че няма фиброза в белите дробове и на практика показва липсата на инфекция. Повтаряйте този тест всяка сутрин на чист въздух.В никакъв случай не подценявайте ситуацията и следвайте стриктно инструкциите, които дават специалистите

От Милано, близък сътрудник на неправителствена организация, посветена на разпространението на здравни съвети, предава препоръките на д-р Лидия Рота Вендер, хематолог и президент на ALT (Асоциация срещу тромбозата и сърдечно-съдовите заболявания) в Италия. Тя работи доброволно от години с тази нестопанска институция и обяснява какво представлява коронавирусът и как да се процедира в случай на възможна зараза, пише 24rodopi.com.

Публикацията е споделена от д-р Галина Ненова, която апелира да прочетете, обмислите и приложите.
Първото, което заявява д-р Ненова е фактът, че няма начин да спрете вирус с паника. Нужна ви е интелигентност.

Коронавирусната инфекция не причинява простуден нос или кашлица със настинка. Това, което го отличава от останалите вируси, е сухата и груба кашлица. Именно тя е най-простото разграничаване на коронавируса.

Вирусът не издържа на топлина и загива, ако бъде изложен на температури по-високи от 26-27 градуса. Поради тази причина трябва да консумирате обилно горещи напитки като инфузии, бульони или просто гореща вода.

Тези горещи течности ще неутрализират вируса и освен това са лесни и приятни за поглъщане.
Избягвайте приема на ледена вода или напитки с лед (кубчета).
За тези, които могат да си го позволят се препоръчват и слънчеви бани, пише blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.