Двама души загинаха в тежка катастрофа, блъснаха бременна жена не пешеходната пътека

0
352

Не само коронавирусът е проблем на нашето ежедневие. Пътните инциденти и трагедии също не ни подминават. Блъснаха бременна жена на пешеходната пътека. Двама загинаха в катастрофа

Автомобилът Fiаt е размазан, а двамата пътуващи са загинали на място. Съболезнования на всички техни близки! Сн:“Виждам те КАТ-ВАРНА“.

Около 11:40 часа е подаден сигнал на тел. 112 за тежка катастрофа.

В района на Девня товарен камион Ivесо и Fiаt се блъскат. Според първоначалното разследване водачът на Fiаt-а предприема опасна маневра. Двете превозни средства се удрят.

На място загинали водачът на Fiаt-а и неговата спътничка. Мъжът е на 74 години, а неговата съпруга е на 72.

Телата са откарани за аутопсия в болницата. Пробата от водача ще покаже дали е употребил алкохол.



Съболезнования на всички близки на загиналите съпрузи в тежката катастрофа край Девня днес!

Очевидец на трагедията направил снимки, които пуснал в групата  във ФБ „Виждам те КАТ-ВАРНА“.

Тази сутрин около 09:05 часа бременна жена е блъсната докато пресича на пешеходната пътека. Драмата се разиграла във Велико Търново, съобщи dnesbg.com. Пешеходната пътека е на бул. „България“ пред стълбите за бившия пионерски дом, сега Център на социална подкрепа и сладкарница „Неделя“.

Бременната жена е на 29 години. Тя пресичала, когато била пометена от автомобил с регистрация Търговище. Водачът е на 43 години.

Екип на Спешна помощ откарал жената в болницата. Виновното лице е задържано. Няма изнесена информация за състоянието на жената от болницата. Дано да не е пострадала сериозно и бебето да е добре!

След валежите от дъжд и сняг през почивните дни, времето отново се оправи. Слънцето напече. Пътната настилка е суха. Но добрите условия не са предпоставка да се сложи край на произшествията.

Спирачният път е къс. Но това не означава, че трябва да се шофира с превишена скорост. Не само в населените места. И по автомагистралите е важно да има дисциплина.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.