Пророчества на Слава Севрюкова и дядо Влайчо за коронавируса

0
5149

Преди 50 и повече години двама от големите български пророци провидели в бъдещето и настоящата ситуация с коронавируса, която се сбъдва

Слава Севрюкова провидяла в бъдещето на света и коронавируса

Христо Нанев отново застава пред камерата на Portal12.bg – Портал 12, за да ни представи важна информация.

Писателят Христо Нанев е изследовател на българските пророци и на техните предсказания. Написал е книги за Слава Севрюкова, дядо Влайчо, Любомир Лулчев, Йордан Дренков (брат Йорданчо) и други.

Репортер на Портал 12 потърси Христо Нанев за коментар. Дали някъде сред пророчествата от миналото, които добре познава, открива за настоящата кризисна ситуация с коронавируса?

Първото пророчество, за което Христо Нанев се сетил е на Слава Севрюкова. Тя казала, че българите трябва да се приберат от чужбина до 2020 г. Ако не го направят после ще стане много трудно.



През годините писателят много пъти е размишлявал върху тези думи. Никога не е можел да достигне до точния смисъл. Преди години с началото на глобалното затопляне си помислил, че може би с повишаване нивото на световния океан, ще настанат промени в географията на света.

Но сега, след като изпаднахме в ситуация на пандемия, осъзнава, че вероятно става дума за този сериозен световен проблем с коронавируса.

Христо Нанев припомни изгорялата катедрала Нотр Дам в Париж. Огънят е прочистване и пречистване. А също така и преосмисляне.

Вероятно и коронавирусът също е вид прочистване. Има много вируси, които атакуват  хората. Но никой от тях не е причинил такива мащабни вреди. Толкова заразени, толкова много смъртни случаи. Той ни донесе отчуждение.

Другият голям въпрос е какво ще настъпи след вируса? И отговорът е налагаща се промяна.

Слава Севрюкова е имала и друго предсказание. Тя казвала как лети над улиците и само тук там вижда жив човек.

Дядо Влайчо също има интересно пророчество. Той говорел как върви в бъдещето на човечеството и вижда, че всичко е опустяло. Рядко среща жив човек.

Още непознати, интересни и полезни факти ще научите от видеото долу от обясненията на Христо Нанев.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.