БГ лекари освободиха жена от огромен тумор

0
263

Поредната успешна операция, при която българските лекари спасиха жена, след като я освободиха от огромен 13-килограмов тумор

Цели 2 години туморът нараствал в корема на една жена. Когато започнал да става много голям, притискал вътрешностите й и по този начин тя трудно дишала, изпитвала болка и изключителен дискомфорт.

Операцията е преминала успешно вчера и пациентката твърди, че ще полети, защото изпитва огромна лекота, въпреки болката от направената операция.

тумор
13-килограмов тумор извадиха от млада пациентка вчера

Днес жената предстои да бъде изписана от болницата.

Както самата Наталия Велинова разказа, всичко започнало с подуване на корема. Тя си помислила, че започва да дебелее и като превантивна мярка започнала да спортува активно.



Но коремът така и не спадал. Наталия била принудена да си купува по-широки блузи, за да скрива неприятното нарастване, научихме от http://news7.bg.

Близките на Наталия я накарали да потърси лекар, който установил, че има тумор в единия от нейните яйчници.

Операцията е извършена в МБАЛ „Софиямед“.

Завеждащият сектор „Операционен“ в клиниката д-р Бисер Петров обясни, че подобни тумори бяха рядкост до скоро. За последните 3 месеца са извършени в същата клиника 3 операции на подобни огромни кисти.

Всеки тумор е различен, затова трябва да се търси специалист и да се прави операция. Дори  и да е доброкачествен един тумор, подобни кисти крият огромни рискове, защото могат да се спукат.

Във Великобритания извършиха уникална операция на млад българин, който е лягал у нас под ножа много пъти, но нашите лекари не могли да изчистят разсейките на тумора, затова той постоянно нараствал.

За тази уникална операция писаха британските медии, а вие можете да научите повече ТУК, както и да разберете кой специалист е извършил уникалната интервенция, а при нужда да го търсите.

Не е тайна, че в страните от Далечния изток като Пакистан и Индия, много пациенти страдат от различни огромни и страшни тумори на лицето, по главата, по краката.

Всеки един тумор тежи много повече от 20 кг и представлява уникален медицински феномен.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.