Иво Сиромахов се изгаври жестоко с ген. Мутафчийски, вижте!

0
271

Иво Сиромахов е известен с чувството си за хумор. Демонстрира го за пореден път във Фейсбук!

Сценаристът на Слави, който от няколко години се изявява и като актьор, а междувременно е и режисьор, и писател, Иво Сирамахов се изгаври с ген. Мутафчийски и целия кризисен щаб.

Иво Сиромахов и ген. Мутафчийски
Иво Сиромахов се изгаври с ген. Мутафчийски

Повод за това станаха непрестанните призиви на генерала за миене на ръце. Нещо, което Иво използва за осмиване.

„Приятели, спрете с тия спекулации! Досега не е имало изрично указание на лекарите, че освен ръцете трябва да мием и други части на тялото.

Нека да бъдем отговорни и да не действаме на своя глава, а да слушаме специалистите. Ама един искал да си мие и краката, друг искал да си мие и незнамкакво си… Ще дойде времето и за това. Сега спазвайте указанията и мийте само ръцете.“ – написа с чувство за хумор Сиромахов.



Малко по-късно той продължи в същия дух:

„Ще блокирам всеки, който освен ръцете си мие и нещо друго! Не може ли поне веднъж в живота си да бъдете отговорни и да спазвате указанията на щаба?“

Като цяло Иво Сиромахов използва мрежата предимно за шеги и разведряване на атмосферата.

„Приятели, попаднах в ужасно неприятна ситуация.
Оня ден, тъкмо мислех да пиша на Цукърбърг, че забранявам да ми ползва снимките от утре, обаче нещо се разсеях с някаква глупост – почнах да чета някаква книга, хем сто пъти съм си казвал да не се занимавам с глупости като четене на книги, но както и да е…

И забравих да напиша забраната за ползването на снимките ми.
И днес влизам във фейсбук и гледам – една от любимите ми снимки с кученцето я няма. Цукърбърг е видял, че не съм забранил да ми ползва снимките, взел я е и сега сигурно си я държи някъде у тях.

Моля ви, ако някой от вас ходи тия дни у Цукърбъргини и види снимката, да му каже „абе пич, тая снимка е на Иво Сиромахов“ и да ми я донесе, щото много си я обичам.
То и аз можех да мина през Цукърбъргини, ама за там ми трябва служебна бележка, а сега съм толкова разстроен, че не ми се занимава.
Благодаря ви предварително!“ – гласи друга смешка на Иво в мрежата.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.