Скоростна и страшно вкусна пица с яйца (всички я обичат)

0
1963

Тази лесна и скоростна пица с яйца се харесва на всички

пица с яйца
Любимата ни домашна и много лесна пица с яйца

Предлагаме ви рецептата любимата ни скоростна пица с яйца, която си правим у дома.

Става невероятно вкусна и всички я обожаваме. Убедени сме, че ако си я направите, доволни ще останете.

Трябват ни тесто за пица, 200 грама сирене ементал, 200 грама сметана, две яйца, 200 грама шунка, щипка индийско орехче, черен пипер, олио, сол на вкус.

Първо трябва да си разстелим тестото в една намазнена с олио тавичка, но може и в отделни формички за печене. Кой с каквото разполага или му е удобно.



След това си смесваме настърганото сирене заедно със сметаната, а после ги подправяме с индийско орехче, черен пипер и сол на вкус.

Нарязваме си на ситно шунката и я прибавяме също към сместа със сметаната.

Изсипваме тази смес върху тестото, което вече сме разстелили и сме наболи с вилица на няколко места. Чукваме си отгоре яйцата и пъхаме във фурната, за да се запече.

Добре е печката ни да е предварително загрята на 200 градуса, преди да поставим пицата вътре. Печем я не много време, но сами си проверяваме дали е готова.

Когато вече е добре изпеченка и ни замирише на апетитно, вадим я и я сервираме на трапезата. Хапваме си от нея, докато е още топла.

Сами ще се убедите каква вкусотия става, а е толкова лесна за направа. За малчуганите няма какво да говорим – обожават я и буквално я унищожават.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.