Принц Хари и неговите племенници предизвикаха истински световен фурор

0
382

Принц Хари напусна Острова, а неговите племенници са в Лондон. Но това не пречи те отново да станат световни сензации

Принц Хари и неговите племенници подкрепиха две важни световни каузи

Преди два дни принц Чарлз даде положителен тест за коронавирус.

Синът на кралица Елизабет Втора е поставен в изолация. Провежданата терапия ще бъде успешна, когато два последователни теста дадат отрицателен резултат.

Всички членове на кралското семейство също спазват наложената изолация.

Но в знак на благодарност към медиците, малките принц Джордж и Луи и тяхната сестра принцеса Шарлът ръкопляскаха.



Традицията да се ръкопляска в подкрепа на всички от първа линия в борбата с коронавируса завладя целия свят. От балконите на Италия и Франция, през България та чак в Лондон.

Малките племенници на принц Хари посветиха своите аплодисменти на всички, които неуморно работят и се грижат за засегнатите от коварния Covid-19.

В текста на посланието са изброени кои са тези хора – лекарите, медицинските сестри, болногледачите, личните лекари, фармацевтите, парамедиците, доброволците и останалите служители.

Принц Хари се включи в друга инициатива. Той се срещна с големия певец Бон Джови. Участва в изпълнението на новата песен и във видеото към нея.

Новият музикален продукт е изключително важен. Събраните средства ще бъдат предоставени на фондацията на принц Хари и Мегън Маркъл. А средствата ще бъдат в подкрепа на Инвиктус геймс. Игрите за военноинвалиди.

Принц Хари е патрон на тези игри. Точно там се запознава с Мегън Маркъл. През 2021 г. игрите трябва да се проведат в Нидерландия.

Изборът на Бон Джови не е случаен. Неговите родители са служили в армията, а принц Хари беше не само на бойното поле в Афганистан. Той работи на редовна военна служба известно време преди да се посвети на кралските ангажименти.

Последната новина за принц Хари е, че той, Мегън и малкият Арчи са напуснали Канада. Това е станало наскоро. Малко преди Канада да затвори своите граници със САЩ.

Семейството се е установило в Лос Анджилис. Те заедно спазват наложената световна карантина за коронавируса.

В Лос Анджилис са решили да продължат да живеят и там да развиват активна социална, обществена и благотворителна дейност.

 

******

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.