Галка от КариZма искрено и лично разкрива тайните си любови

0
453

Галя Курдова или както я наричаме все още Галка от КариZма се завърна в България, за да участва в „Като 2 капки вода“

Галка от КариZма

Любимият на много българи дует КариZма се разпадна преди години.

Миро продължава да пее и създава нови хитове.

Какво става с Галка? Носеха се какви ли не слухове. При Гала в „На кафе“ разказва за изминалите години.

Първо Галка поскитала по света. Живяла известно време в САЩ. След това се установила в Лондон. Вече почти 9 години. Там се занимава със здравословно хранене, гурме и кетъринг.



Галка и Ненчо Балабанов са приятели от години. Тя гледала неговите участия в „Капките“. Гледала и победата му. Много се впечатлила от формата. Маги Халваджиян се свързал с нея в Лондон.

Галка казва, че Маги е толкова уважаван и такъв професионалист. Той умее да вижда нещата в перспектива. Щом е прозрял, че тя може да направи нещо толкова различно, значи наистина би могла да се справи. И приела.

В личен план в Лондон Галка живее с нейния приятел. Казва, че двамата обожават джаз. Затова нейното превъплъщение в Ела Фицджералд му доставило невероятно удоволствие.

Преди години Галка и нейна приятелка били на концерт на „Boyz 2 Men“. След концерта изчакали певците вън. Когато се обърнала на Таймс Скуеър, Галка видяла до нея Любо и Камен Во.

Преди години Галка имала връзка с барабанист. Тя сменила името му на Роб, за да не го издирват от жълтата преса у нас. Всъщност се казва Дейвид и е барабанист на Риана.  Благодарение на него Галка се запознала с уникални музиканти. Някои от които са носители на Грами. Запознала се и с екипа на Лейди Гага.

Малко, след като пристигнала в Англия срещнала настоящия си приятел. Той е роден и израснал в Лондон. Галка искала да има връзка с човек, който не я познава като изпълнител. И не се влияе от написаното в пресата.

За първи път в живота й била ухажвана по толкова фин и елегантен начин. Точно по английски.

Още интересни случки Галка разказва за първи път пред зрителите във видеото долу.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.