Повеждат упорита борба против 5G мрежите у нас „виновни“ и за коронавируса (+видео)

0
389

Масово българите са недоволни от предстоящото въвеждане на 5G технологиите в страната. Световните експерти казват, че те са виновни и за лесното разпространение на коронавируса

5G технологиите увреждат имунната система и затова хората стават податливи на опасния коронавирус

Първите 5G мрежи се очакват да бъдат монтирани през 2020 и 2021 г.

Новата технология използва по-къси вълни. Те не се в състояние да пропътуват големи разстояния. Не могат да преминават през обекти. По тази причина сигналът трябва да бъде усилен с антени. Те трябва да бъдат монтирани на всеки 150 метра.

Дали те са опасни и какво влияние оказват върху здравето? По този въпрос репортер на RM TV Vratsa ни среща с експерта по околна среда Величка Величкова. Вижте и видеото долу.

Г-жа Величкова обяснява, че тези антени имат електромагнитно лъчение. То действа стресово на клетките.



По целия свят така и у нас трябва да се въвеждат ограничения за мобилните устройства.

Величка Величкова допълва, че въвеждането на 5G технологиите не е предхождано от въвеждане на стандарт за безопасност. Колкото хората се намират по-близо до антените, толкова по-силно ще бъдат подвластни на електромагнитното лъчение. Те трябва да се приспособят. В същото време ще има поставени антени без съгласието на хората.

Експертът е категорично убеден, че това се прави с цел печалби и че на хората не е необходим. В крайна сметка скоростта на интернета в реално време 4G съвсем не е лош.

Такива проекти се финансират от световни корпорации, които преследват огромни печалби. Последното нещо, което ги вълнува е здравето на хората.

Г-жа Величкова се надява настоящата криза да сложи край на това безумие. Защото вълните на 5G мрежите понижават защитните функции на имунната система.

СЗО вече призна, че тези вълни са възможно карцерогенни.

След като избухна епидемията с коронавируса в град Ухан, започна да се говори, че тя е провокирана от влиянието на 5G технологиите. Същото е положението в Милано (Италия). Там също има голяма мрежа за 5G технологии.

Паралелно с призива на експертите, в сайта peticiq.com се появи Петиция против инсталиране на 5G устройства в България.

Инициаторът на петицията Пламен Петров обяснява, че тази технология е опасна за здравето и на хората, и на животните. Вече има много смъртни случаи на загинали птици. Тя влияе негативно върху пчелите. Ставаме свидетели на масовото им измиране по света.

За да бъде въведена 5G технологията,  ще се наложи принудително  да бъдат изсечени голяма част от дърветата както в градовете, така и по селата.

По-горе Величка Величкова обясни защо. Заради късите сигнали и необходимостта от монтиране на антени на всеки 150 метра.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.