Стойчо Керев разкрива пред нас непознатото бъдеще на света

0
2538

Журналистът и продуцент Стойчо Керев и неговият гост ни отнасят напред във времето. Представят бъдещето на човечеството и на света

Стойчо Керев

Александър Миланов гостува в „Новото познание“. Той е бил гост на Стойчо Керев и преди.

Бъдещето на света зависи и от нашите мисли. Мислите не са наши. Те стават наши, когато ние ги изберем чрез нашето съзнание.

Вече в научната литература има много разработки. Те показват как мислите на човека се променят след промяна във външната среда.

Това познание се използва изключително много от занимаващите се с маркетинг и от PR агенциите. Подобно въздействие определя желанието на хората да потребяват или не определени стоки и услуги. Да гласуват или не за даден човек, и други.



Но освен тези междучовешки взаимодействия и влияния, съществуват и външни влияния върху развитието на нашата цивилизация. Тези въздействия идват от извънземен разум.

На такива въздействия са подложени световните лидери, които формират икономическия, социалния, религиозния начин на живот. Опазването на околната среда, военните и научните достижения.

Александър Миланов останал изненадан, когато научил, че Военно-въздушните сили на САЩ са спонсорирали „Стар гейт“.

Вселената се състои от различни хармонични Вселени. Всяка хармонична Вселена е изградена от 3 измерения.

Земята се намира в първа хармонична Вселена с измерения 1,2 и 3. Във втора хармонична Вселена с измерения 4,5 и 6 се намират нашите души. В трета хармонична Вселена с измерения 7,8 и 9 се намира нашата единна душа.

В четвърта хармонична Вселена с измерения 10,11 и 12 се намират нашите Христови аватари – нашето висше Аз. Всеки аватар се въплъщава в 12 души или общо 144 души. Те се намират в различно времево пространство. 144 души по 12 е равно на 1728. Това означава, че толкова личности съставят един Христов аватар.

Над това ниво има пета и шеста хармонична Вселена.

Тези описания се отнасят за външните нива. Но съществуват и вътрешни нива. Всъщност Второто пришествие, за което се говори не само в Библията, но и в други свещени писания, ще се осъществи на вътрешно, а не на външно ниво.

Напред във времето еволюцията става все по-осезаема и ще се нарича кристик – Христова. Предстои разделение. Част от хората, водени от висша душа аватар, ще напуснат планетата. Те не желаят да направят тази кристик еволюция.

Онези, които останат тук ще вървят по пътя на Христовата еволюция. Ако тук останат хора, които не желаят да правят Христова еволюция, те ще започнат да боледуват. Няма да могат да издържат на новите енергии, които ще властват по Земята.

Какво трябва да направят онези хора, които остават на Земята и искат да направят тази кристик (Христова) еволюция? Ще научите от видеото долу от въпросите на Стойчо Керев и от обясненията на Александър Миланов.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.