Д-р Тимев разгадава посланието на коронавируса и заплахата от 5G технологиите

0
549

Известният психиатър, квантов физик и писател д-р Тимен Тимев гостува в Portal12.bg – Портал 12. Той говори за коронавируса и 5G технологиите

Д-р Тимев дава интервю от дома си

Д-р Тимев казва, че появилият се коронавирус идва да ни напомни да внимаваме.

Уникалните технологични достижения на новото време се намират в ръцете на хора, които са се самозабравили.

И човечеството е изправено пред катастрофа, ако те не се осъзнаят.

Назад в човешката история има много случаи, в които хората са се самоунищожавали, когато са правили опити да властват над света и да изместват ролята на Бога.



В момента се разиграва битка. Не битка на една корпорация спрямо друга. Не на една държава спрямо друга.

Битката е между духовното и материалното.

Този въпрос е древен колкото света. Навремето Орфей бил наясно как материята превзема духа. След него и богомилите проповядвали да се следва духовното, а не материалното.

Модерният Сатана не топи хората в казана с катран и не ги боде с вилата.

Той е хитър и предлага смърт чрез наслада.

Д-р Тимев акцентира върху медиите. Предаванията, които гледаме са пълни с насилие и убийства от една страна. От друга страна с наслади – плътски, ядене, пиене.

Човечеството е пренаситено от информация, но тя е повърхностна.

И това е всеки ден години наред. Удоволствието е една илюзия. Но човек го осъзнава късно.

Д-р Тимев казва, че точно сега в пандемията от коронавируса трябва всеки да намери път към себе си и към Бога. Всеки да си даде сметка, че освен физическо тяло има и още нещо в него. Точно това нещо вътре е важното.

Във второто видео д-р Тимев коментира по какъв начин 5G технологиите оказват негативно влияние върху мозъка и тялото на човека.

Той обяснява, че не само 5G технологиите са опасни. Негативно влияние върху мозъка оказват 3G и 4G технологиите. Енергетиката на собствения мозък е заменена от тях. Ние вече не мислим изцяло със своите мозъци.

Д-р Тимев припомня, че всички сложни апаратури работят много добре чрез електронната структура. Но в същото време те ни разболяват много повече.

Честотите на вълните на 5G технологиите стават много по-големи. Скоростта на мозъчните импулси също ще стане по-голяма. Но способността на мозъка да работи, да размишлява ще намалее. Понижава се психическата еволюция.

 

*****

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.