ТОП 6 грешки, които допускаме в любовта

0
468

Любовта е сладка, но изисква огромно внимание, защото може да бъде загубена, ако дамите допускат някоя от тези фрапиращи грешки

Докато смъртта раздели двама влюбени остана в далечното минало. Ако нашите баби и майки са имали дълъг семеен живот, то е било, защото нравите са били различни от днешните.

Сега хората станахме прекалено нетърпеливи, прекалено взискателни, претенциозни и капризни. Допълнително стресирани от проблеми на работното място или много болести, които ни атакуват, хората започнаха да търсят по-голямо отчуждение, самота и тишина, вместо комуникация и контакти.

Това рефлектира и върху любовните отношения. За съжаление жените и мъжете са доста различни като емоции, начин на реакция в различни ситуации, в начина на изразяване на своите чувства.

любовта
Не допускайте тези ТОП 6 грешки в любовта, за да имате трайна връзка

Скандалната Наталия Кобилкина, която се оказа, че съвсем не е скандална и това нагледно разочарова Сашо Диков, докато беше гост в неговото авторско предаване, каза че жените чрез интимността търсят любов и романтика, докато мъжете използват любовта и романтиката, за да получат преживявания в леглото. Защото за мъжа това е много по-важно, отколкото другите проявления.



Изхождайки от казаното до тук, дами, прочете внимателно най-съществените грешки, които една жена допуска, когато контактува с един мъж, заради които може да загуби своя партньор.

Представянето на тези грешки не означава, че вие трябва да се чувствате длъжни да се променяте всеки път, само за да се харесвате на вашия партньор, защото ако вие станете хамелеон, това означава, че вашият партньор не харесва вас, а някаква негова идея за това каква вие трябва да бъдете.

Не забравяйте, дами, че истински и завинаги ви обичат само вашите родители, най-вече вашите майки, които никога няма да ви изоставят. Вие търсите мъж, с който да имате връзка, семейство, деца, с когото да изживеете определени романтични и други положителни емоции, но не забравяйте, че дори и след дълги години заедно, вие все пак си оставате чужди хора, защото нямате кръвна връзка по между си. Народът е казал, че само кръвта на вода не може да стане.

Затова не трябва да изпадате в някаква огромна депресия, ако по някаква причина вашият партньор ви напусне един ден, както и вие не трябва да изпитвате огромни угризения, ако решите да напуснете своя партньор.

Не забравяйте, че всеки мъж е различен и трябва добре да опознаете човека срещу вас, преди да му се доверите напълно или частично.

1. Подценявате себе си

Някои жени искат да изглеждат слаби и невинни в очите на своя партньор, търсейки рицарска закрила. Затова те постоянно коментират своите страхове, болки и други страдания.

Един мъж може по всяко време да напусне една жена, когато сметне, че е прекалено слаба като характер за него. Много мъже обичат нахакани жени с изразено самочувствие.

Но това е по-добрият вариант, защото знаейки кои са вашите слаби страни, партньорът ви може да злоупотреби с вас и да ви манипулира.

2. Премълчавате сериозните проблеми

Всяка връзка има проблеми, но е важно партньорите да разговарят, за да могат заедно да ги решават. В противен случай тези проблеми (не рядко те са несъществени) могат да се задълбочат и тогава краят на връзката е неизбежен, писаха в http://www.az-jenata.bg.

3. Опити  да променят своя партньор

Много жени се опитват да променят своя партньор. По принцип мъжете не се променят.

Особено ако това се касае за хора на по-зряла възраст, когато той има своите установени навици. Дори и да му правите забележка за едно или друго нещо, той ще се поправи само за момента, след което отново ще прави нещата така както повеляват неговите навици.

В крайна сметка, ако много обичате един човек, вие ще трябва да отстъпите и да се примирите. Ако не можете да го направите, връзката е обречена на край.

Това се отнася както за хигиена, така и за разпределение на парите, за ревността, за изневярата и други.

Най-лошото е, че мъжете са хитри. В стремежа  си да спечелят една жена те полагат усилия в любовта, но когато жената вече е спечелена, те продължават по старо му.

4. Нереални романтични очаквания

Всяка жена копнее  за любов, за романтика. Да има до себе си силен и смел мъж, който е готов да влезе в огъня за нея – тип рицар. Любовните романи, с които беше наводнен нашият книжен пазар преди време, допринесоха за подобни очаквания.

Запленени от написаното, много жени си дават сметка колко различни са бляновете и на писателите, които са направили една книга, спрямо действителността.

Трябва да не забравяте, че и вие живеете в това безпарично и стресово време. На вас също не винаги ви е до романтика, до интимности и други подобни преживявания. Затова не трябва да съдите прекалено строго вашите партньори.

5. Сравняват своята  връзка с тази на приятелите и познатите

Никога него правете! Вие и вашият партньор сте уникални хора и нямате аналог, така както и вашите познати са уникални по своему.

Вместо постоянно да гледате как на вашата приятелка мъжът й купува разни скъпи подаръци, вие помислете на вас какво ви дава вашият партньор в любовта.

Но ако наистина установите, че той нищо не ви дава като емоции, сигурност, добре прекарано свободно време, душевно спокойствие, развлечения и други, това показва, че вашата връзка е изчерпана. Защото парите и материалните придобивки са само част от необходимостта на една жена да бъде щастлива.

6. Вземат решения вместо партньора

Дами, ако вие сте с властна натура и определяте правилата на играта, вероятно ще се чувствате добре. Но ако на вашия партньор му писне, той може да ви замени с жена, която го оставя той да я води и направлява поне в част от житейските ситуации, за да се чувства като мъжкар.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.