Силва Дончева направи своята астрологична прогноза за България

0
1951

Това видя в звездната карта известният у нас астролог Силва Дончева, докато участва в предаването “Неделята на НОВА” по Нова ТВ. Двамата с Мон Дьо говореха за бъдещето

Силва Дончева

Според Силва Дончева пикът на коронавируса ще бъде през април и през месец май.

Но последиците от него ще бъдат усетени през следващите 2 години.

Постепенно хората у нас и по света ще придобият имунитет. Но икономическите последици наистина ще бъдат сериозни.

От началото на годината имаше съвпад на две силни планети. Това са Сатурн и Плутон. Подобен съвпад е имало преди Френската революция. Преди Първата световна война и преди идването на Горбачов на власт. Всички събития са донесли глобални промени за много държави.През есента планетата Марс ще се прояви. Първото нещо, което човек си представя при споменаването на Марс е война.

Според Силва Дончева в България няма да се случат такива събития. Но по света е възможно да се стигне до използване и на военна сила.

Краят на коронавируса ще доведе и до други световни проблеми. След Брекзит има вероятност и други страни да напуснат ЕС.

Европа няма да бъде такава каквато сме я познавали.

Формирането на ЕС е вид проявление на ерата на Водолея. Но се оказа, че има и други проблеми.

Който иска да живее в хармония, ще трябва да се адаптира към новия свят и новия ред.

Следващите 2 години ще бъдат тежки за България. Едва от 2023-2024 г. ще започне икономически подем. Икономическите субекти ще съумеят да се пренастроят към новите условия и след това ще дойдат положителните успехи.

Не пропускайте и видеото долу. От него ще научите още любопитни обяснения относно как планетите влияят върху живота на Земята. И определят аспектите на бъдещето.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.