Принц Хари и Мегън Маркъл са доброволци в борбата с коронавируса

0
497

Принц Хари и Мегън Маркъл от 1 април 2020 г. не изпълняват ангажименти за британската монархия и за кралицата

Принц Хари и Мегън

Те се преместиха от Ванкувър, Канада в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ.

И две седмици по-късно имената им отново са тема номер едно в светските новини.

Принц Хари и Мегън Маркъл се записали доброволци към Проджект Ейнджъл Фуд. Това е асоциация, която доставя на адреси храна за хронично болни хора и за хора в нужда.

Заради кризата с коронавируса шофьорите на Проджект Ейнджъл Фуд трябва да работят много повече. Защото снабдяването с храна е трудно в тези извънредни условия.Принц Хари и Мегън Маркъл раздали храна повече от 20 потребителя на асоциацията.

На пръв поглед бройката не е кой знае колко голяма. Но като се има предвид Лос Анджелис какъв огромен конгломерат е, тяхната помощ е изключително голяма.

Ангажираните с Проджект Ейнджъл Фуд останали очаровани от желанието на британския принц и на неговата съпруга да помагат.

Но и получилите своите провизии от ръцете на принц Хари и на Мегън останали още повече изненадани.

На видеото долу ще видите Хари и Мегън, облечени в дънки и с маски на лицата. Те носят сакове с храна и ги дават на нуждаещите се.

Тези записи не са направени от камерите на журналисти или папараци.

Доволните граждани сами са изпратили записи от техните домашни охранителни камери до медиите.

Те изказват признателност не само за помощта, но и за моралната подкрепа. Едно е храната да бъде доставена от обикновен човек. Съвсем друго е лично внукът на британската кралица Елизабет Втора и син на принцеса Даяна да го направи.

Като стана дума за кралица Елизабет Втора, по случай кризата с коронавируса, тя направи специално извънредно обръщение. В него заяви, че  всички хора трябва да бъдем единни. Само така ще преодолеем кризата. Нейното послание е, че ще се срещнем отново. И че настоящият Великден е необходим на света много повече  от когато и да било.

Британската кралица знае най-добре. По време на Втората световна война била младо момиче. Шофирала военен камион и работила като механик. След като ужасът на войната не могъл да сломи духа на хората тогава, днес ние не трябва да позволим заразата да го направи.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.