Д-р Стоилов за случващото се на Земята и за бъдещето на човечеството

0
1579

Д-р Румен Стоилов гостува в „Без формат“ на ТВ Хасково. Заедно с Христина Котларска обясняват какво се случва в момента на Земята

Д-р Стоилов

Човечеството се намира на границата между Риби и Водолей, припомня кардиологът и езотерик д-р Стоилов.

Епохата на Риби е свързана с идването на Иисус Христос на Земята. Човечеството е трябвало да развива своята същност в 4 направления:

1 – Ограничение и смирение. 2 – Жертвоготовност.

3 – Съпричастност.  4 – Доброта.



Християнският морал е основният морален кодекс, който показва пътят на всеки християнин. Но за съжаление човечеството не се справи добре с тази задача.

Малко хора са успели да живеят своя живот праведно. Голямата част от човечеството продължава да носи пороци като алчност. Живеем в див, груб и изцяло материален свят. Човешката свобода и духовен капацитет са безпощадно потъпкани.

На 12 януари 2020 г. Плутон и Сатурн съвпадат в Козирог.

Плутон е планетата на мрака вътре в нас и на страха. Той руши всичко старо. Сатурн като въздействие представлява дисциплина, строгост, наказание за нечестните и противозаконни постъпки. В същото време поощрява всички честни и благородни действия.

Разразилата се световна пандемия от коронавируса показва, че цялото земно общество е болно. Не само физически, но и духовно. Начина, по който функционират правителствата, банките, народите, отделните структури е неправилен.

Но положението няма да бъде винаги така както е било до сега.

От края на 2020 г. и през следващите 200 години навлизаме във Водолей. Това означава, че цялата парадигма ще се промени.

Казано по друг начин, планетата Земя върви по свой духовен план. Човечеството може да се съобрази с него, но може и да върви против него. Ако следва този духовен план, човечеството ще живее хармонично. Ако му се противопоставя, ще има наказания.

Периодът от март до октомври 2020г. е изключително важен. Предстоят различни изненади и непредвидени ситуации. От нас зависи как ще реагираме на тях.

Никой не може да каже как ще се развива икономиката в бъдеще. Предстоят огромни промени, но никой не може да ги предвиди.

Тялото има нужда от почивка. Предстоящите промени оказват влияние върху телата ни. Мозъкът действа в 11 измерения. Човекът е дух, душа и тяло. Но той има девет фини тела. Сърцето се оказва, че е по-мощен орган дори от мозъка.

Дишането е жизнено важно за всеки жив организъм. А коронавирусът удря точно белите дробове. И това съвсем не е случайно.

Преходът към новото бъдеще е започнал и ние трябва да бъдем подготвени за него.

Още изключително полезни обяснения ще научите лично от д-р Стоилов от видеото долу.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.