Върховна прокуратура разследва трагедията с Милен Цветков (убиецът син на бизнесдама)

0
386

Българският ТОП журналист Милен Цветков беше убит в зверска катастрофа точно на Великден. Разследването е поверено на Върховна прокуратура

Милен Цветков беше примерен и стриктен шофьор. А беше убит от безпринципен Сн: ФБ

Милен Цветков отдаде целия си живот да търси и да намира истината. Да отстоява правдиви обществени каузи.

Напускайки живота, Милен Цветков за пореден път насочи общественото внимание към един огромен социален проблем.

Водачът, който уби любимеца на няколко поколения българи журналист е на 22 години. Направената проба отчела наличие на дрога.

Точно дрогата във всички варианти е един от бичовете на 21 век.

Заради употребата на дрога се наложи дрегерите на КАТ да бъдат модифицирани. Да могат да отчитат какъв вид наркотици е използвал водачът.



Дрогата се оказа много по-мощен бич от алкохола.След прием на дрога човек става неуправляем. Той проявява много по-голяма сила и агресия от пияния. При замъглено съзнание се извършват ужасни престъпления.

Борбата с дрогата по света и у нас е огромна. Стотици пъти българските митничари са задържали огромни пратки с наркотици в камиони и в леки автомобили. И въпреки всичките тези усилия, наркотици има.

Точно тези наркотици погубиха журналиста Милен Цветков.

Убиецът се казва Кристиан Николов. Той е на 22 години.

Вчера Милен Цветков пътувал със своя личен автомобил. Прилежно изчаквал на светофара до МОЛ „Парадис“. Дрогираният Кристиан шофирал мощен джип. Изгубил правоуправлението му. Джипът първо се ударил в металните ограждения. Излетял и се блъснал в колата на Милен Цветков.

Пристигналия на място екип на Спешна помощ установил, че журналистът има пулс. Потеглили към „Пирогов“ , но по пътя издъхнал.

Полицията залови виновния Кристиан Николов. Мярката за задържане ще бъде 72 часа.

Това не е първото му провинение на пътя. Тази сутрин в репортаж на БТВ показаха записи от охранителна камера. На записа се вижда как младежът лети по централен софийски булевард, недалеко от НДК,  с прекалено висока скорост.

По нареждане на главния прокурор Иван Гешев, с разследването на трагедията ще се занимава Върховна прокуратура.

Майката на Кристиан Николов е бизнесдама. Тя е в съдружие с Миньо Стайков и са собственици на Винпром „Карнобат“, писа Дарик.

Миньо Стайков е в ареста вече година и половина.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.