Журналистка отврати: Детето не е искало да убие Милен Цветков, дрогата е част от живота ни!

11
7838

Калина Паскалева този път си навлече много сериозно гнева на хората с думите си след убийството на Милен Цветков навръх Великден!

„Заболя ме като разбрах за нелепата смърт на Милен Цветков, защото да те убият в гръб, е жестоко. Същото щях да почувствам и ако се беше случило на някой друг. Всеки живот е ценен, независимо от професията.

Калина и Милен Цветков
Калина Паскалева с шокиращ коментар за смъртта на Милен Цветков

С Милен не сме били близки, защото да си гост в нечие предаване, не те прави приятел на водещия. Той вършеше работата си, както я разбираше. Имаше разпознаваем почерк.

Силно се съмнявам, че детето е искало да причини тази катастрофа, да убие Милен, да погуби и себе си. Както и силно се съмнявам, че тези, които се нахвърлят сега върху него, винаги са карали колите си трезви, или не са минавали на червено. Също така се съмнявам, че са правили забележки на колегите си журналисти, които са карали на няколко чаши вино и линии кокаин.

Всичко това не прави момчето невинно, но дрогата е част от живота ни и вие прекрасно знаете колко смърт предизвиква. Не вярвам вчера да сте разбрали, че 20 годишните се друсат с трева и амфети. И младежът да не караше Ауди, а счупен голф, резултатът щеше да е същият.



Днешните жалещи колеги на Милен не помня да са разследвали и писали за продавачите на наркотици, може би защото са се страхували от тях за себе си, може и поради други причини, но това и друг път съм казвала, ги прави тихи съучастници.

Дано присъдата на причинилия ПТП-то не бъде условна, защото е с чисто досие и майка му е достатъчно богата да наеме най-добрия адвокат. Ако този инцидент предизвика дебат и промяна в закона по пътищата, би било добре. Не забравяйте, че такива катастрофи стават често, просто загиналите не са публични личности.

Мир на праха му и съболезнования за семейството.“

Източник: Фейсбук

loading...

11 КОМЕНТАРИ

  1. Момчето, което и да беше то, не е убиец!!! То е участник в пътно – транспортно произшествие с фатален край! Такъв беше и случая на моста в Бяла, Русенско, но експертизата показа друго, въпреки многото жертви.
    Ами ако Ауди А7 е било без спирачки???
    Могат да се зададат още въпроси, но не му е сега времето. Нека работят разследващите журналисти, ако са останали такива!
    Светла му памет на Милен, когото познавам лично от среща през 2002 година, но нека не съдим, за да не бъдем съдени!?

  2. Да върнат смъртните присъди! Няма милост за такива! Да видим сега г-н Гешев!

  3. Според мен е много права г-жа или г-ца Паскалева,никой не е искал подобно нещо.И да дрогата е част от живота ни,това че алкохолът е легален не значи,че не е опиат.И да много са тези които карат както и на каквото и колкото им дойде.Имам приятелка,която употребява много и всякакви наркотици,не някоя друга тревичка а и кара с купена книжка,но никой не я е вкарал за това.Не виждам нищо което да обижда по някакъв начин г-н Цветков,светла му памет.Имам и приятел който дълги години работи с него в Нова телевизия и го познавах макар и бегло,да като журналист беше един от отличаващите се,а покрай познатия ми негов бивш колега знам че и като човек е бил свестен и добър човек.Всеки има право на мнение по въпроса и не виждам къде Паскалева нанесе обида на някой.
    Смъртта на всеки ще дойде,когато му дойде времето,как никой не може да избере,на всички ни се иска да е в дълбока старостт,тихо в съня ни,но никой не го избира.
    И още нещо вместо да го почетете тихо,както се полага за всеки напуснал ни сега ще има да се пише и говори.А ако беше някой обикновен човек щеше да се отчете като всички други в рубриката ПТПта за деня и да се забрави.
    Уважавайте живота и оставете хората да почиват в мир.
    RIP
    WEEDS™

  4. Samo v Bulgaria horata se drwsat s treva. V Israel sega lekwvat hora ot Corona virus sas cannabis. Vie ste tochno 120 godini nazad s informaciata.

  5. Именно за това го нападат , защото наркотиците НЕ трябва да бъдат част от живота ни. Може би ако не беше приел наркотици щеше да има адекватна реакция да спре на червено, както и е редно. Може би ако не беше използвал наркотици нямаше да кара постоянно със 200 км в час. Да! Няма значение дали караш джип ауди или голф2 може би и със голф щеше да се случи. Няма значение какво караш, ако го караш дрогиран и в неадекватно състояние. Само се моля мама да не го измъкне от там . Човешкия живот не струва пари независимо дали е на известна личност или мияч на тоалетни.

    • Мама ти курвенска Паскалева…ами ако това беше твоето дете…твоят съпруг или баща…така ли щеше да говориш ма..???

  6. Точно така, съгласна съм с всяка нейна дума и съм отвратена от лицемерието на ганьовците. Ауууу, колко са чисти и непорочни всички.

    • С един счупен голф ефектът нямаше да е същият, проста празноглава кратуно! Голфът не тежи два тона и не може да развие подобна скорост, и хората управляващи голф не се друсат с пет вида наркотици!!! Колата има значение!!! Именно тя показва социалния статус, арогантността и безнаказаността на подобен тип мамини синчета ! На 22 години, той отдавна не е дете, както и ти не си била, защото на 22 си направила повече свирки, околкото някои за цял живот! Никой не ти вярва нито за мутренските ти писания , нито за пишман журналистическите ти способности! А това , че си хванала една мутренска линия и пишеш тем подобни глупости за мутрите от 90-те, и се правиш на много разбираща от наркотици, те прави най-обикновена курва!

  7. Мама ти курвенска Паскалева…ами ако това беше твоето дете…твоят съпруг или баща…така ли щеше да говориш ма..???

  8. Пфффф егати за това трябва смелост браво на момичето само че ние всички знаем че тази катастрофа не е Случайна Калина ли си Малина ли си ужаааассс

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.