Очакваме не просто законност, очакваме справедливост!

0
420

Милен Цветков загина по нелеп начин навръх Великден и остави дъщеря си и синът си да скърбят за него. Престъплението трябва да бъде наказано с максималната тежест на закона, убедена е Мая Манолова!

Загубилата последните местни избори в София Мая Манолова също взе отношение към смъртта на Милен Цветков.

Милен Цветков
Милен Цветков си отиде по нелеп начин

„След трагедията с Милен Цветков извършителят бе оставен в ареста за 72 часа. Очакваме не просто законност. Цялото общество очакваме справедливост. Бруталното отнемане на човешки живот и то на човек, спазил правилата и спрял на червено от човек, нарушил закона, изисква ясната санкция на държавата, че така не може да се постъпва. Не е редно, не е хуманно, не е честно и ничие чувство за безнаказаност не може да се толерира. Всички се надяваме че който си позволи да нарушава закона, ще понесе тежестта му. И знаем, че в България често става обратното. Милен Цветков се бунтуваше точно срещу това. Сега, като видях акта за задържане на съда, искам да вярвам, че върховенството на правото ще е над всичко. Не искам да се чувстваме безсилни пред онези, които си позволяват да нарушават законите и правилата. И не искам да им се разминава, защото са свикнали да няма кой да ги накаже.“ – написа Мая Манолова във Фейсбук.

Убиецът на журналиста се казва Кристиан Николов. Вече е ясно, че майка му е съдружник на скандалния бизнесмен Мино Стайков.

Кристиан се е движил поне със 100 км. в час, когато е блъснал автомобила на Милен Цветков на червен светофар. Той е тестван за наркотици и пробата му е положителна.



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.