Задържаха майката на младежа, който погуби Милен Цветков

0
550

Младежът, който уби в тежка катастрофа Милен Цветков е шофирал джип, който е на фирмата на неговата майка

Майката на младежа, който уби Милен Цветков, е задържана в СДВР Сн: ФБ

Майката на Кристиан Николов – Десислава Пешева е управител на Винпром „Карнобат“.

Джипът е фирмен, съобщиха от БНТ.

Десислава Пешева е задържана за 24 часа в СДВР. Срещу нея може да бъде повдигнато обвинение, затова че е позволила синът й да управлява мощния служебен джип.

Десислава Пешева изказала съболезнования на близките на журналиста. Казала, че трагедията е и за двете семейства. Обяснила, че не е давала ключовете на сина си. Той сам ги е взел.



С разследване на случая ще се заеме Върховна прокуратура по нареждане на главния прокурор Гешев. Във Винпром „Карнобат“ влиза икономическа полиция. Ще прави проверка на средствата, с които е бил закупен джипът убиец.

Кристиан Николов е задържан за 72 часа в полицията. Пробата отчела наличие на наркотици.

Репортер на БТВ показа записи от камери сутринта. Ясно се вижда как въпросният джип лети с висока скорост по централните булеварди на София.

Днес цял ден граждани оставяха цветя и палиха свещи на лобното място на Милен Цветков.

България изгуби един от най-кадърните си журналисти. Но проблемът излиза много повече извън гибелта на Милен Цветков. Защото след него може да има и още много жертви в катастрофи, предизвикани от наркотиците.

През последните години стана масова практика водачите на МПС-та да вземат дрога преди да седнат зад волана.

И по-лошото е, че има хора, които приемат с лека ръка вземането на наркотици. Вдигат рамене и казват, че това е България.

Не може повече да продължаваме по този бездушен начин. Какво значи, че това е България?!

Вчера погубиха известния журналист. Утре или вдруги ден ще бъде някой друг.

Борбата с наркотиците не е задача само на полицията. Това е отговорност на всеки гражданин. Родителите да не допускат децата им да се дрогират. Възрастните хора да се контролират взаимно.

Хората, които по някаква причина са започнали да вземат дрога, трябва да търсят лекарска и психологическа помощ, за да се освободят от тази зависимост.

Никой не трябва да бъде равнодушен към наркотиците, защото те са отрова, която не убива само онзи, който ги приема. А вредят сериозно на околните.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.