Журналистката, която нарече убиеца на Милен Цветков „дете“, е бясна, че я обиждат!

0
781

Калина Паскалева предизвика грандиозен скандал с публикацията си след смъртта на Милен Цветков. Тя се оправда за думите си, които били изкарани от контекста!

„ПОЖЕЛАХТЕ МАЙКА МИ ДА УМРЕ КАТО МИЛЕН ЦВЕТКОВ, ЗАЩОТО НЕ ВНИКНАХТЕ В ДУМИТЕ МИ….

Калина Паскалева
Калина Паскалева е бясна

Щеше ми се да не отговарям повече на коментари. Извадени от контекста за трафик, думите ми се появиха в сайтове – няколко от тях тролски, без посочен редакционен екип. В заглавията ме обиждат. Причината – различното ми мнение и обвинението, че журналисти не се занимават сериозно с войната по пътищата в следствие на употреба на дрога и разликата между статистика и частен случай.

Богомил Бонев също ме е цитирал неправилно и отново ме нарича к@рва и журналиЗка.

Сред коментаторите в постовете ми се явиха криминално проявени “професионални биячи” – наречени така от техни поръчители в лични мои разговори, като не мога да гарантирам дали наистина са такива – не притежавам доказателства. За жалост, някои от тези лица са били в телевизионен формат, на който съм била редактор.



Същите тези коментатори ме наричат проститутка и наркоманка публично сега, след вчерашните ми постове, при все, че единственият ми непряк контакт, е бил служебен – заснемане на непристойно поведение и удар върху друг участник в ефир.

Може би грешката ми е била, че се е случило в моя смяна и не съм крила, че аз съм монтирала въпросното деяние. Каква е била реакцията и позицията ми по време на случката тогава няма нито да споделям, нито да коментирам. Над 30 човека са я видяли. Факт е, че повече няма да участвам в снимачния му процес.

Този човек повлече крак на други подобни на него да избълват още купища лъжи с идеята да ме изкарат необразована, глупава, непристойна. Нека не пропускаме факта, че същия този човек, който прави внушения по мой адрес публично, е бил оперативно разработван и е стрелял през колата си в черноморски комплекс.

Е, очевидно имам гражданска позиция и очевидно си я защитавам. И очевидно не съм завряна в миша дупка, някой някъде ме чува, дори и през фейсбук. Очевидно не съм съгласна на двойния стандарт.

От години нямам практика да водя дела срещу всеки, който си позволява да бълва ужасни неща срещу мен публично, което отчитам като огромна грешка. Хората могат да бъдат безмилостно жестоки в огорчението, злобата и гнева си и вчера вече прекрачиха всякакви граници.

В един от коментарите под поста си сутринта прочетох пожеланието майка ми да умре така, както Милен Цветков. По-рано някой беше попитал ако се беше случило на баба ми, какво щях да кажа. Да бяхте пожелали аз да умра, защото всичко, което изказвам, е мое лично мнение, някак щях да го приема. Но семейството ми какво ви е сторило?

Разсърдихте се, че ви казах, че много хора се качват на колата си на няколко чаши вино или линия кокаин? Нима не е вярно? Е, като мине извънредното пожелание обещавам да започна да ги снимам и публикувам.

Разсърдихте се, че казах, че не се обръща достатъчно внимание на употребата на трева и амфетамини сред младите и до последиците? И учениците в елитни гимназии, и в обикновените го правят – някои за да се правят на интересни, други за да наваксат с уроците. Писала съм по темата, показала съм и снимки. Общувах с такива деца на лични съобщения във фейсбук, посъветвах ги каквото сметнах за редно.

Изкарахте ме цинична? Да, такава съм. И смятам, че това е начинът на някой да му се отворят очите.

И накрая, нека повторя, пожелахте майка ми да умре в катастрофа като Милен Цветков. Честно ли смятате, че това е редно и адекватно? И честно ли се огорчавате, когато ви наричам лицемерни и изгнили? Тъжно, превърнали сме се в много болно общество, пропито с егоцентризъм и тъпа комплексарщина.

Приключвам. Не съм лешояд. Никога не съм била. Смятах, че от трагичния инцидент с Милен Цветков, трябваше да си извадим поуки, но не сме дорасли за това.“

Източник: Фейсбук

Скандалния предишен пост на Калина Паскалева можете да прочетете ТУК!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.