Върхът на наглостта: Приятелката на убиеца на Милен Цветков, която беше също в колата, го защитава! (ВИЖ ТУК)

0
931

На изключително наглост станаха свидетели хора във Фейсбук. Убиецът на Милен Цветков получи безплатен адвокат в лицето на своята приятелка, станала косвен съучастник на убийството!

Вече два дни минаха от нелепото убийство на журналиста Милен Цветков, но все се намират хора, които да защитят по някакъв начин убиеца Кристиан Николов.

Милен Цветков убиец
Симона защитава убиеца на Милен Цветков

След като вчера журналистката Калина Паскалева пусна скандална публикация във Фейсбук, в която нарече убиеца „дете“ (виж тук), сега неговата приятелка от фаталната нощ дръзна да го защитава.

Става въпрос за Симона Цветкова, която е един от тримата души, присъствали в колата – убиец. Към момента тя е задържана от властите, а преди това е успяла да изтрие Фейсбук профила си.

Очевидно обаче го е направила чак след като първо е защитила убиеца. Сайтът LifeOnline.bg публикува нейни коментари в мрежата, по които става ясно, че Симона не изпитва особена вина, защото стореното не било нарочно.



По снимките, които слага във Фейсбук, както и по компанията, в която се движи, може да се съди, че тя също взима забранени субстанции, макар засега да не е потвърдено.

Очаква се прокуратурата да отправи обвинение и на нея, както и на другото момче, присъствало в колата – убиец, тъй като и двамата не са сторили нищо, за да предотвратят бруталното престъпление.

Най-наглото обаче е, че Симона не показва никакво чувство за вина и оправдава убийството с наркотиците. Сякаш е позволено да се шофира надрусан.

Кристиан Николов се намира в ареста от два дни насам, но прокуратурата смята да поиска постоянен арест.

Припомняме, че Милен Цветков загина едва на 53 г., след като Кристиан го помете с джипа си на червен за колите светофар.

Вижте скандалните думи на приятелката на убиеца във Фейсбук:

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.