Ники Кънчев: Повърнах, след като видях убийството на Милен Цветков! (ВИДЕО)

0
1112

Ники Кънчев е потресен от нелепата смърт на Милен Цветков. Той скърби за своя колега, както и много други журналисти!

В последните два дни много хора оплакаха Милен Цветков. Сред тях е и Ники Кънчев, чието мнение не се различава от останалите и смята случилото се за хладнокръвно убийство.

Ники Кънчев и Милен Цветков
Ники Кънчев потресен от видеото с убийството на Милен Цветков

Днес излезе видеото от убийството на Цветков. На него се вижда как Кристиан Николов връхлита с джипа си върху автомобила на журналиста при светещ червен светофар и едва не помита пресичащи пешеходци.

„Изгледах видеото.

Въпреки че очаквах ад, то ме смаза. Повърнах и още ми се гади. Няма да го качвам тук или където и да е. Пет-шест човека, включително малко детенце се отървават на косъм, защото колата на Милен поема удара.



Сега чета, че двама от колата отзад били избягали и сега са прибрани. Значи имат инстинкта да избягат, а нямат инстинкта на кажат на приятеля и гаджето си да не се качва на колата в това състояние, или да намали, да спре, да го ударят, да го вразумят или каквото се прави в такива ситуации.

Това е ясен знак, че сме се провалили като родители на цялото това поколение. Във възпитанието им“ – написа Ники Кънчев в мрежата днес.

Преди това той сподели общото си мнение по случая:

„Да, това си е чиста проба убийство, ако така е станалоо!
Българийо, един твой син беше убит!
Какво ще направиш ти! Майка ли си ни или Мащеха????“

Ники е възприел твърде лично случилото се с Милен, за което говори и последния му пост отпреди минути:

„Събрах смелост. Седнах и изгледах пак и пак видеото, въпреки че ръцете ми 3 дни треперят.

Милен спира най-вдясно. Ок. До него след малко в неговата посока, отляво на Милен, спира мисля такси, ако не се лъжа. След още секунди зад таксито спира друга тъмна кола. Хора чакат на светофара от двете страни. Явно става зелено за хората и те тръгват. Слава на Господ правят по 5-6 крачки, май и тротинетка влачи един малчуган и така се спасяват. Следва Помитането.
Това е 18 часа 03 минути.

От пресата научавам че сигналът към 112 е изпратен в 18,16 часа. Ясно шок, паника, въпреки че има десетина човека, минава и колоездач. Но 13 минути са твърде много за да осъзнаеш какво се е случило пред очите ти, току-що…

В 18,19 сигналът е подаден към линейката, тя идва на място 18, 23, което е Ок. Някъде 18,45 на път за Пирогов Милен издъхва.

Няколко въпроси напират в мен. Тия две коли, на които слава Богу им се разминава и са на метри от катастрофата, защо не са качили Милен и не са го откарали в „Токуда“, която пеша е на 10 минути, а с кола на 2 минути, ако броим светофарите и бариерата на „Токуда“????

Защо линейката не тръгва към близката „Токуда“. Може би нямат шокова зала, но едва ли….

Не знам! Знам, че треперя….“

Ако желаете, само ако желаете, можете да изгледате видеото от бруталното престъпление, което предоставяме на вниманието ви.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.