Кулагин за трагедията с Милен Цветков: Това е най-удобният начин за поръчкови убийства!

0
563

Скандалният гримьор Валентин Кулагин изказа яростта си срещу извършителя на престъплението, погубило журналиста Милен Цветков!

„Бях взел решение да не се изказвам по повод голямата загуба на един от най-добрите ни телевизионери евър – Милен Цветков. Светла му памет!

Милен Цветков
Цяла България скърби за Милен Цветков

Защото не исках да се отъркам в трупа му, като всички онези знайни и незнайни, никому важни, хорица, които побързаха да си пуснат снимка с него и да покажат колко са съпричастни с гибелта му.. Изключително „голямата за тях“ вероятно загуба, да покажат също така колко са важни, щом са го познавали..

Вероятно така се чувстват като част от голямата тема на седмицата.. Но всъщност са жалки.

Аз съм гостувал 3 пъти при Милен като самостоятелен гост.. от общо 4.. беше ми и съсед.. И не ми беше приятел, но още с влизането ми в студиото, винаги се усещаше присъствието му на професионалист. Той знаеше какво прави и го правеше добре. Това беше важно за мен. Да виждам, че някой в тази държава си е на мястото. Рядко срещано явление.



Съжалявам, че сега пиша това не за да изкажа съболезнованията си, а за да искам възмездие. И възмездие не само в този случай, а и за всички останали случаи на жертви при автомобилни катастрофи от шофьор употребил алкохол или наркотици!
Защото най-важното сега е не просто да скърбим за Милен и да си пускаме селфита с него, а да предотвратим подобни трагедии в бъдеще.

А именно – Наказанието в тези случаи трябва да е най-тежкото и най-суровото – за да знае всеки, който реши да шофира в такова състояние, че последствията И за него ще бъдат смазващи и безкомпромисни.

Знаете ли, че повечето такива престъпления се разминават с до 4 години лишаване от свобода?
Знаете ли, че това също е най-модерния и удобен начин да се изпълняват поръчкови убийства. Лесно елиминираш целта, а в случай на доказване на вина – полежаваш малко на топло и си излизаш.

Да не говорим, че това може да се случи и на място, където изобщо няма свидетели и камери..

А ако не сте Милен Цветков.. вероятно и никой няма да разбере, че са ви размазали или разчленили на пътя..

Това ли е цената на един човешки живот?
Толкова ли стана лесно да търгуваш с живот в нашата държава?“

Източник: Фейсбук

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.