Невидимата мрежа на Хартман и здравето на човека

0
685

Мрежата на Хартман е геобиологична мрежа, покриваща цялата Земя, чиято негативна енергия оказва опасно влияние върху здравето на човека

Самите линии, оформящи мрежата на Хартман, се разполагат в посока север – юг през 2 метра и в посока изток – запад през 2,5 метра, а ширината им е приблизително 20 сантиметра. По този начин се оформят невидими правоъгълници (2 х 2,5 метра) и ако прекарваме повече време в подобни зона, рискуваме сериозно да навредим на здравето си.

хартман
Мрежата на Хартман е геобиологична мрежа, покриваща цялата Земя, чиято негативна енергия оказва опасно влияние върху здравето на човека

Първоначално се проявяват по-леки неразположения – сутрешна отпадналост, световъртеж, повишена възбудимост, понижена работоспособност, психични смущения и др., като впоследствие е възможно да се проявят и значително по-сериозни заболявания. Твърди се, че 80% от всички болести при човека са причинени именно в резултат от пребиваването в геопатогенната мрежа на Хартман.

Използването на махало е един от начините да бъде локализирана с много голяма точност мрежата на Хартман, като най-напред се проверяват местата, на които прекарваме повече време – леглото и бюрото. Преминавайки над линия от мрежата, махалото се залюлява, над пресечните точки се завърта, а в самия невидим правоъгълник остава напълно неподвижно.



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.