Вижте скандалната истина за журналистката, нарекла убиеца на Милен Цветков „дете“!

0
442

Калина Паскалева сега го раздава елитна журналистка, но някога практикуваше друг занаят, за което говори книгата й!

Преди няколко дни Калина Паскалева, която в момента работи във в. „Уикенд“, написа скандален пост във Фейсбук. Същата тази госпожица нарече убиеца на Милен Цветков „дете“ и разясняваше на дълго и на широко как дрогата е част от живота ни (ВИЖ ТУК).

Калина Паскалева
Първата книга на Калина Паскалева

Е, от нейния явно наистина е била. Именно това може да се види съвсем ясно в книгата й „Дневниците на една курва“.

Калина отрича категорично, че книгата е автобиографична и твърди, че разказите й са базирани на нейни познати и приятели. Само че това е доста съмнително, тъй като всичко е описано толкова подробно и с детайли, сякаш наистина лирическият герой е самата тя.

В книгата се говори за наркотици и алкохол. За купони, където се употребяват тези неща.



Героинята е описана с професия златотърсачка, но отказва да се признае за проститутка. А напиванията и надрусванията са ежедневна част от живота й.

Калина Паскалева има скандално минало не само заради тази своя творба, но и заради подвизите си в риалитито „Островът на изкушенията“. Там тя си развя хубаво тялото и не остана нищо скрито-покрито.

Тя е участник и в друго риалити – „Биг Брадър“. Там обаче с нищо не беше запомнена.

В крайна сметка изглежда абсурдно жена с миналото на Паскалева да има самочувствието на велик журналист, но именно това се случва.

Ако за нея е нормално някой да взима наркотици, то за повечето хора това е престъпление. Ето защо убиецът на Милен Цветков трябва да бъде съден не за едно престъпление, а за три – взимане на наркотици, шофиране в нетрезво състояние и убийство.

Вижте откъси от книгата на Калина Паскалева!

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.