Иван Тодоров и Христина Котларска за коронавируса

0
506

Радиестезистът Иван Тодоров гостува в предаването „Без формат“ на ТВ Хасково. С водещата Христина Котларска говорят за коронавируса

Иван Тодоров и Христина Котларска за коронавируса
Учени от Казан са изследвали осветена вода с молитвата „Отче наш“.

Нейният спектър е виолетов. Изследванията са правени от химици, физици и други учени. Тази вода получава лечебни свойства. Но молитвата трябва да бъде казана с дълбока вяра. Може да бъде изречена от свещенослужител, а може и от обикновен вярващ човек.

Осветената вода се променя на вкус. Променя се нейната структура и нейното повърхностно напрежение.

Вода от софийския язовир върху стъкло се изпарява за 20 до 30 минути. Когато тази вода е осветена, тя се изпарява за 3 до 4 часа.

Хора, които пият осветена вода, преминават с много по-голяма лекота дори и през тежки заболявания.



Защо новото заболяване е определено като коронавирус?

Според Иван Тодоров той пречи на коронната чакра в тялото, която е свързана с духовността.

Настоящата пандемия отключва сериозни негативни емоции у хората. Тези емоции притежават негативна сила, но в същото време са нискочестотни. Например гневът има честота 2,5 херца. Паниката е от 1 до 2 херца.

Когато човек изпада в подобни състояния, неговото духовно ниво спада. Тогава става уязвим и на различните вируси, които също са нискочестотни.

Емоции като обич, любов, щастие, състрадание имат висока честота – над 150 – 200 херца.

Ако човек има устойчиво разположение на емоциите и високо ниво на духа, не изпада в страх и в паника, няма да бъде лесна плячка за нискочестотните полеви структури.

Ето защо е важно да бъдем спокойни и уравновесени.

Да вършим своите ежедневни занимания както преди, за да можем да бъдем балансирани и да преминем през изпитанието с лекота.

През пролетта е важно да бъде подсилена имунната система. Освен витамини и фрешове е важен приемът на лимон и на сода. В алкална среда вирусите не могат да живеят.

Иван Тодоров пише книга, в която обяснява, че планетата Земя навлиза в ново състояние.

Христос оставя един завет – „Обичай ближния като себе си“. Христовото съзнание трябваше да ни научи да обичаме себе си и ближния.

От 2000 г. навлизаме в епохата на Водолея, която е различна от епохата на Риби.

Трябва да се издигнем във високите сфери на духа – вяра, разум и мъдрост. Енергиите трябва да минат през сърцето, сърдечна чакра, гърлена чакри и нагоре.

Още полезни и важни факти ще научите от видеото долу от въпросите на Христина Котларска и от отговорите на радиестезиста Иван Тодоров.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.