Стойчо Керев разкрива бъдещето на човечеството и на отделния човек в него

1
11518

Журналистът и продуцент Стойчо Керев и неговият гост обсъждат една изключително важна за всеки човек тема

Стойчо Керев
Астрологът и писател Силва Дончева гостува в „Новото познание„.

Ерата на Водолея, според астролога Силва Дончева е започнала през 1914 г. по време на пролетната равноденствена точка.

Епохата на Водолей ще продължи около 3000 години.

Този дълъг период от време ще донесе огромни опитности на цялото човечество.

Началото е поставено от Учителя Петър Дънов (Беинса Дуно) в България на български език. Затова нашата страна е толкова важна. От нея започва новата епоха на Водолея.



Но епохата на Риби и на Водолей се препокриват с около 5 градуса. Това означава, че около 370 години двете епохи ще се движат паралелно. А след това епохата на Водолей ще остане единствена.

В епохата на Риби откриването на истината през лъжата става посредством мистичността. Християнството е най-висшето откровение на Бога. Истината е затворена в манастирите. Човек трябва да се откъсне от света. Да води определен начин на живот. Да се моли и да медитира, за да може да намери някаква истина за себе си или за света.

Това се отнася също така за тайни ордени и за тайните общества.

В епохата на Водолея се случва обратното. Истината вече не е скрита.

Високите нива на Водолея са свързани с ясновидство, телепатия и телекинеза. Не само на земно ниво, а на ниво Вселена. Някои хора ще успеят да се свързват с различни източници от други части на Космоса.

Епохата на Водолей ще развие интелекта на родените под зодия Овен. Истинският Овен трябва да спре да се бие и да воюва, а да се научи да чете мислите на околните.

Телците са материални и ще изпитват огромни трудности с Водолей. Но който не може да се адаптира, може да се прероди под друг знак. Да се научат да печелят чрез новите високи технологии.

Зодия Близнаци са пълна хармония с ерата на Водолея. Те ще могат да свръх- усъвършенстват своята комуникативност.

Зодия Рак също ще има известни проблеми. Това е по-затворен семеен знак. И във Водолей няма да се чувства най-добре. Но пък те могат да използват своите астрални тела. Например отиват на гости на своите роднини в чужбина не физически, а с астралното си тяло. После се прибират отново в своето физическо.

Лъвовете също ще изпитват проблеми. Лъвът е индивидуалист, а в епохата на Водолей всички са включени в мрежова система и са равни. Но чрез интернет, филми и други, Лъвовете ще имат възможност отново да се изявяват.

Зодия Дева е земен знак. Девите обичат всичко да е подредено и на своето място. Те също ще изпитват проблеми с Водолея. Но трябва да се научат да бъдат по-просторни. Да виждат и цялата гора, а не само отделните дървета в нея.

Везни също ще бъдат изключително хармонични с Водолея. Те са сините каски на зодиака. Да се научат да въвеждат мир по света чрез различните нови методи на комуникация.

Скорпионите също ще изпитват огромни трудности в епохата на Водолей. Те обичат тайните на тъмно. А Водолеят осветява всичко. Но ако Скорпионите съумеят да се пригодят към Водолея, тогава ще се получи супер манипулация.

Информацията за останалите знаци ще научите от видеото долу. Както и още полезни факти от Силва Дончева и от въпросите на Стойчо Керев.

 

 

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Силва, Стойчо, винаги е удоволствие ! Благодаря ви ! Продължавайте, искаме още !

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.