Този продажен комунист Горбачов се спаси, като обърна задните си части към Запада!

1
336

Иво Танев изригна по случай 34-тата годишнина от Чернобил. Шоуменът направи на пух и прах Михаил Горбачов!

„Адмирации за Георги Тодоров, че напомня за тази ужасяваща човешка грешка отнела живота и здравето на стотици хиляди, а може би и милиони! Но аз искам да напомня за една последвала наглост и проявена към нея глупост от човечеството.

Горбачов
Горбачов доведе до разпада на СССР

Тази наглост, лицемерие и безчовечие беше проявена от възвеличавания Михаил Горбачов, който бил променил света! Да, ама не. Този продажен комунист Горбачов си спаси кожата, като обърна задните си части към запада!!! И го направи, за да ги омилостиви, защото беше наясно, че му се пише лошо, заради гнусното комунистическо затъмнение, което наложи върху катастрофата в Чернобил.

Именно това затъмнение причини непоправими последици, измерени в човешки животи, над огромни части на Европа. И вместо да бъде изправен пред международен трибунал, да бъде осъден и да гние в затвора, той успя да излъже всички и да се превърне, в едва ли не, в символ на свободата.

Този комунист успя да излъже всички и да стане по-капиталист и демократ от американския президент, примерно. Този дявол десетки години чете лекции за десетки хиляди долари по цял свят и се превърна в богат капиталист, а трябваше да е зад решетките и там да чете си в-к Правда.



Никой не отчете и не посмя да говори за неговото брутално лицемерие в ежедневието. Ето такъв човек успя да излъже всички и да ги разиграва до ден днешен.

Знам, че много хора, въобще не са се замисляли в тази посока и няма да приемат моите думи. И е съвсем нормално, защото това същото общество се провали и с COVID 19. Защото това е чист цивилизационен провал!!!“

Източник: Фейсбук

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Вярно е , Танев, Горбачов се оказа белязания от Бога, за когото останахме слепи, но и твоите статуси са лишени от дълбочина на размисъл и това не може да се компенсира с лицемерен гняв фалшиви присъди ! Важното е, че България обича дълбоко Русия все така и никакви Горбачов-и и Чернобил-и няма да променят това !

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.