Ники Кънчев с апел към варненци: Идете пред катедралата и дарете храна!

0
157

Ники Кънчев обикаля цялата страна заради своята благотворителна кампания, в която помага на хора в нужда да се нахранят!

“Варна, Варна, любимата Варна! Първото нещо, което като дете видях в тази Прекрасница, първото, даже преди морето, беше Кулата на гарата. Софийският нощен влак пристигаше в 5,30 на гарата. Ние като повечето българи пътувахме с него за да ползваме един повече на морето.

Ники Кънчев
Ники Кънчев се наслаждава на Варна

Аз, брат ми, мама и татко. Още сънени с куфарите, с гурелясали очи минавахме покрай Кулата и се казвахме на автобуса. Чак после разбрах че един по архитектите на варненската, а и на бургарската гара /те затова си приличат/ е архитект Кирил Маричков, дядо на, сещате се, на кого.

Няма да забравя никога имената на спирките, които ми звучаха като отделни планети: Траката, Почивка, Писател, Журналист /иха, тия дето слизат тук, сигурно са извънземни!/, Република, Дружба, Спортпалас.

Писал съм и друг път за това колко обичам Варна. Част от сърцето ми е там определено.Затова днес апелът ми е към варненци, към моите варненски приятели!

Готини, идете утре, сряда, 29 април, в 18 часа пред Катедтралата и се включете в идеята “Защото сме хора”. Купете в пакети нещо, което бихте си купили вие за вечеря вкъщи. Занесете го там и го дарете на хора в нужда!

Ние в София го правим вече 3 седмици.
Варна, вие сте на ход!

Можете! Както е написал Стайнбек в последното изречение в “На изток от рая”.

А вие сте доста на изток от нас и точно в Рая!”

Източник: Фейсбук (без редакторска намеса)

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.