Маската на Гала прави кожата на лицето мека и гладка като бебешка

0
571

И без грим Гала изглежда прекрасно!

Маската на Гала дава страхотни резултати Сн: ФБ

Освен генетиката, която има, тя полага полезни грижи и не прекалява с грима.

Гала каза, че дори и сценичният грим, който полага пред камерите, е пестелив.

Тя не обича да трупа върху кожата си голямо количество фон дьо тен.

По рождение Гала има хубава кожа. Но годините могат да окажат негативно влияние ако не бъдат полагани малко грижи.



Гала открила рецептата за интересна и лесна маска за лице. Тя дава страхотни резултати. Рецептата може да изпълни всяка жена у дома.

Първо Гала прави смес от гел и сода за хляб. С тази смес почиства лицето си. Содата действа като ексфулиант.

След това нанася своята полезна маска. Маската приготвяте като смесите 1-2 с.л. кисело мляко с 1 с.л. куркума. Слагате и 1 таблетка активен въглен.

Трябва да получите хомогенна смес. Ако кашата е прекалено гъста, сложете още малко кисело мляко. Ако сте използвали по-рядко мляко и е станала по-рядка,  добавете още малко куркума.

Нанесете готовата маска върху кожата на лицето. С пръсти и с леки масажиращи движения.

Оставете я върху кожата 20 минути. После я отмийте с хладка вода.

Гала обяснява и действието на всяка една от съставките. Киселото мляко е важно, защото е богато на полезни мазнини, които подхранват кожата. Куркумата действа антисептично. Тя прочиства вредните микроорганизми и бактерии. Активният въглен също прочиства.

Ако кожата ви все още е свежа, правете маската веднъж седмично. Ако вече е започнала да застарява, използвайте маската два пъти седмично.

Гала не се е подлагала на пластични операции, припомниха от Ретро.

Преди около 10 години трябвало да направи демонстрация в ефир как се слага ботокс на челото. Водещата не искала, но режисьорът и сценаристът казали, че по този начин ще задържи зрителският интерес.

Пак преди около 10 години социологът  Мира Радева пред камера се подложи на друга процедура. Дерматолог й постави мезоконци по лицето.

Мезоконците се поставят с много тънки игли като за иглотерапия. Самият конец има вид на тънък косъм. Той е специална биологична субстанция, която се разгражда в кожата. Активира колагена и по този начин помага на кожата да се изпъне сама.

Мира Радева каза, че не изпитва болка и коментираше, че не иска да се подлага на пластични операции. Не желае да й бъдат поставени филъри и ботокс. Но проявила интерес към мезоконците, защото сметнала, че тяхното действие е добро за кожата на лицето й.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.