Деян Раднев – Ширинан разкрива бъдещето на човечеството

0
567

Деян Раднев – Ширинан гостува в предаването „Пътят“ по TV 1. С водещата Мария Дамянова коментират духовната същност на човека и неговото бъдеще

Мария Дамянова и Ширинан във видеоконферентна връзка
Ширинан е автор на няколко книги за духовно просветление и за осъзнаване смисъла на човешкия живот.

В момента се случват огромни промени. Много е важно всеки човек да осъзнае този факт. До голяма степен от нас зависи какво бъдеще ще изградим.

Предстоят големи изпитания. Но ще съумеем да ги преодолеем, ако сме единни. Всеки пробудил се е изключително важен в прехода, в който се намираме.

Прави впечатление, че много пробудени хора използват две имена – едното е по лична карта, а второто звучи някак странно и нетипично. То е като псевдоним.

Деян Раднев – Ширинан обяснява следното.

Името по личен документ е онова, което е свързано с настоящото физическо тяло и с настоящото прераждане. Другото име е името на душата. То е името на по-висшата същност на един човек, която притежава и много по-голяма опитност.



Бел. ред. По същия начин Учителят Петър Дънов се наричал още Беинса Дуно. Това важи и за православните монахини и монаси. Когато бъдат подстригани, замонашени  и останат за постоянно да служат на Всевишния в някой манастир, променят своето име. Тяхното монашеско име остава до края на техния живот. Това име изписват на надгробните паметници един ден.

Водещата Мария Дамянова полюбопитства как е избрано името Ширинан.

Нейният гост разказва, че преди време успял да се избави от всички страхове и илюзии на нашия свят. И след това неговата душа сама му съобщила името Ширинан.

На земно ниво нашите имена са статични. Докато на духовно и енергийно ниво всяко име е динамично променящо се. Това се дължи на опитността, която всяка една душа е успяла да натрупа.

Ширинан е роден в Лясковец. Имал прекрасно детство. Преди 17 години се случило нещо. Той вдигнал висока температура и цели 4 години я поддържал. Обиколил всички възможни лекари и болници. Те казват, че е здрав. Но тази температура започнала да го изтощава. Включително и неговата имунна система. Започнал много да боледува.

Преди  10 години открива успешните духовни практики, които му позволяват да се избави от телесните страдания. Но също така да развие своя духовен потенциал.

Човекът представлява многоизмерно същество.

Всеки човек носи със себе си товари от минали животи. Тежки травми, които не са били преодолени и неутрализирани.

В света предстоят множество катаклизми. Те ще се случват там, където старото трябва да бъде разрушено и да си отиде.

България е важен енергиен център. Затова тя ще бъде пощадена от подобни сериозни проблеми.

Няколко важни принципа, които трябва да се имат предвид:

1 – Човек има земно съзнание, което е свързано със земните елементи. Важно е да се свързваме със Слънцето. От него получаваме футони, които навлизат в нас.

2 – Правилно дишане – дишането е изключително важно. Правилното дишане носи покой и по този начин много по-лесно се свързваме с душата.

3 – Приемане – всяко нещо, което плаши човек или го травмира, изнервя или дразни, трябва да бъде прието. След приемането, идва моментът на трансформацията и освобождаването.

Още интересни и полезни факти ще научите от видеото долу от въпросите на Мария Дамянова и от отговорите на Ширинан.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.