Бенатова искаше да злепостави ген. Мутафчийски!

0
601

Калина Паскалева за пореден път защити управляващите с атака към всеки, който се опита по някакъв начин да задава неудобни въпроси! Защити ген. Мутафчийски!

„❗️ЯКО, ама ДРУГ ПЪТ ❗️

Гледах “интервюто” на Миролюба Бенатова с ген. Мутафчийски, след гръмките заглавия от снощи в различни сайтове. Той си изпусна нервите, видно е. Да помислим защо се стигна до това, без да се ангажирам да го защитавам :

ген. Мутафчийски
Ген. Мутафчийски получи защита от колежка на Миролюба Бенатова

1. Интервюто беше манипулативно монтирано, думите на генерала скачаха, картинката също – не веднъж. На няколко пъти Мутафчийски беше много запален в думите си, но не се разбра защо – липсваше първата част от коментара му.

2. Бенатова задаваше въпроси, свързани със сигнали, които не обясни как и къде е получила.



3. Бенатова се държеше нагло, просташки и с типичния й арогантен маниер, демонстриран години наред – казвам го и с оглед на личния си контакт с нея преди години в Акадамията по разследващата журналистика на 168 часа. Тогава опита да ме унижи пред всички студенти, но дори младежите бяха потресени от поведението й.

4. Ако целта й е била да разбере дали се изискват PCR тестове при влизане в болница, можеше да отиде в четвъртък сутринта на редовния брифинг, който НОЩ дава и да попита. Провокацията й беше явна, безспорно.

5. Не стана ясно какво са си казали Бенатова и ген. Мутафчийски преди финала, в която докторът си изпуска нервите и това доведе до обидни коментари за работата му в социалните мрежи.

С интерес бих гледала суровия материал на “интервюто”, защото при така излъченото видео остава убеждението, че Бенатова не е искала да извлече важна за обществото информация, а да злепостави ген. Мутафчийски. Беше използвала кадри за покритие с цел замазване на положението, но не се получи. И това е видно дори за всеки начинаещ репортер, монтирал дори една обикновена анкета.“

Източник: Фейсбук (без редакторска намеса)

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.