И тази любов на Глория приключи злощастно

0
442

Не може Глория да случи в любовта. Колкото кариерата й върви добре, толкова личният й живот куца

Йордан и Глория миналото лято, което остана в добрите стари времена

Миналата година певицата пусна снимки в компанията на млад мъж.

Всички започнаха да се чудят кой е мистериозният господин. Защото Глория не спомена неговото име. Даже не беше писала, че е влюбена отново. Но пък това определено й личеше.

После стана ясно, че поп фолк дивата е влюбена в пловдивски бизнесмен. В Града под тепетата го познават доста хора. Той се казва Йордан Джермански.

Жълтата преса писа, че Глория и Йордан се разбират прекрасно. Дори нейната дъщеря Симона Загорова бързо се е сприятелила с новата любов на своята майка.



Двойката си направи прекрасна ваканция в Персийския залив.

Около Коледа музикалната фурия получи и прекрасен годежен пръстен. Щастливата годеница пусна много снимки в социалните групи. И както изглеждаше, ще има сватба.

Глория показваше своя годежен пръстен с огромно удоволствие

Пандемията с коронавируса принуди Глория и Йордан също да се изолират, както сториха всички българи. И тогава се случило непоправимото. Скандалите станали постоянни. Глория върнала пръстена и развалила годежа. Двамата се разделили и всеки отново тръгнал по своя път.

Близки на певицата казват, че причината за раздялата е по-скоро ревност, отколкото несходство в характерите.

Когато нещата станали сериозни между влюбените, Йордан започнал да поставя ултиматуми. Той не искал Глория да пее повече. Да не ходи на участия. Да не закъснява нощно време, писа Телеграф.

Глория не могла да приеме тези искания. За нея музиката и пеенето са нейният живот. С тях не е готова да прави абсолютно никакъв компромис.

Заради своята работа и изкуство, за пореден път Глория жертва любовта.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.