След номера на смъртта, да получаваш обаждания от собствения си номер

0
838

Поредица от обаждания от собствения си номер е получил наш сънародник. Това е нова форма на терор след обаждания от номера на смъртта

Нова схема за терор са измислили хакери, след като преди време една девойка от Бургас разкри, че получава обаждания от номера на смъртта – 0888 888 888. Този път, отново неин съгражданин съобщи, че е получавал обаждания дори от своя собствен номер.

Денонощно той е бил подлаган на телефонен тормоз от несъществуващи номера, не били пощадени дори и неговите близки, съобщи Флагман.

nomer
Как така се получава обаждане от собствения  номер???

Жителят на Бургас сподели, че телефонът му постоянно е звънял, а обажданията били твърде настоятелни. Той видял, че на дисплея на апарата се изписвал дори и неговият собствен номер. Подобни позвънявания имал и неговия баща. Дори разказва, че видял как на телефона на баща му се изписал неговия собствен номер, а телефонът му бил на масата и никой не е набирал номер от него.

Мъжът допълва още, че вероятно става въпрос за лично отмъщение, тъй като дори получавал обаждания от телефон 0999 999 999, който твърде наподобявал на номера на смъртта – 0888 888 888. Но когато той сам решил да набере този номер, се оказало, че това е невъзможно.



Само преди месец писахме ТУК, че една 16-годишна ученичка от Бургас също бе тормозена от номера на смъртта. Тя бе получила обаждания от номер 0888 888 888 в един часа след полунощ.

nomera
Не се поддавайте на тази психоатака!

Момичето бе изпаднало в ужас, тъй като било запознато как всички притежатели на този номер били мъртви, и то намирали смъртта си при доста мистериозни обстоятелства.

Сред ползвателите на номера на смъртта били Владимир Грашнов – шеф на МТел, който бил убит на 48-годишна възраст. След него и Косьо Самоковеца бил разстрелян, а накрая и третият собственик на номер 0888 888 888 – Константин Дишлиев също намерил смъртта си при тайнствени обстоятелства.

За случая с обажданията от номера на смъртта се оказа, че е използвано приложение за iPhone, което носи името Voxox. С него могат да се вкарват каквито искате номера и с тях да звъните на номер, на който желаете. Разбира се, тази „услуга“ е доста скъпа. Заплаща се по 8 лева на минута.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.