Журналистката, която защити убиеца на Милен Цветков: Получавам над 3 бона заплата и не ми пука за вас!

1
1330

Калина Паскалева продължава да дразни хората във Фейсбук, като брани ГЕРБ и цялата власт в държавата!

Журналистката, която го раздава и писателка, Калина Паскалева бе нападната с един куп обиди от своите последователи в социалната мрежа. А причината – критиките й към Румен Радев, чиито думи определи за глупости (виж тук).

Калина Паскалева
Калина Паскалева взима голяма заплата и не й пука за обидите срещу нея

„Толкова забавни коментари сте писали днес пак по мой адрес, че как човек да не ви поздрави с една песен!
И нали знаете, 6-та година книгите ми са в ТОП 3 на най-продаваните, а ДНЕВНИЦИТЕ се препечатват през три месеца 😉

Пазете си обидите като излезе четвъртата, че тогава на някои хора ще им стане много неудобно 😉
Приятна вечер, сладки писатели във фейсбук!“, написа Паскалева в мрежата.

За да уязви своите критици, тя продължи да демонстрира самочувствие и да изтъква колко е успяла, като разкри, че получава петцифрена сума за тримесечие. Това ще рече, че месечната й заплата със сигурност е над 3000 лв.



„Едва преди малко по диагонал прочетох около 500 коментара за себе си заради вчерашния си пост. Мисля, че една част от българите разполагат с много свободно време и таят огромен гняв в себе си, излели са се направо. Иначе аз съм си добре, четох книга за Аушвиц, гледах документални филми за борбата с алкохола и наркотиците по HBO GO, работих по едно интересно разследване и спах следобяд.

Чудя се само защо толкова ви дразни външният ми вид – ако бях грозноватичка и облечена в дрипи, некъпана с дни, щяхте ли да сте по-възпитани? Понякога се опитвам да ви разбера, наистина, но днес отново не се получи.

П.С: Показвам ви работна снимка, защото нали сте много вещи в занаята ми, мили тролчета.

Заплатата ми е пет цифрена сума за тримесечие. И не ми пука 😉“, пише още Калина, чиято първа книга носи името „Дневниците на една к…“.

Припомняме, че Паскалева си навлече масово гнева на хората с публикацията си за убийството на Милен Цветков, в която едва ли не защити убиеца Кристиан Николов. Можете да я видите тук!

 

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Три бона голяма заплата ли е? Може би да, ако живееш при мама и тати и не плащаш сметки, наеми, не издържаш възрастни родители със 250лв пенсия, както и не издържаш жена и деца, за кола не ми се мисли. Е затова чуждите инвеститори идват в България и дават по-ниски заплати на българите и от парите за клошари в техните страни, и ние скачаме от радост и се фукаме пред останалите, които мизерстват още повече.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.