100-годишната баба Христина разкри своята уникална рецепта за дълголетие!

0
261

Столетницата от село Яворница, общ. Петрич, сподели каква е тайната й рецепта за дълголетие как да доживеем и ние до 100 години

Навръх 8-ми март една баба от село Яворница, общ. Петрич навърши 100 години. Това е Христина Костова Бакалова, която с удоволствие разкри своята тайна рецепта за дълголетие.

Това стана по време на личния й празник, който стана събитие и за цялото село. Той бе организиран с помощта на кмета на село Яворница, Стефан Вангелов, съобщи новината Струма, цитирана от БЛИЦ.

Столетницата баба Христина цял живот се е занимавала със земеделие. Тя е отгледала четири деца – една дъщеря и трима сина, а вече се радва и на своите осем внука и четири правнука.

baba
Баба Христина чукна 100 лазарника

Рожденичката разкрива, че през целия си живот рядко се е лекувала с хапчета, допреди един месец, когато се наложило да влезе в болница.



Баба Христина споделя, че тайната й рецепта за дълголетие се крие в здравата храна, която е консумирала цял живот, а именно домашно месце и обезателно по една чашка бира за настроение и тонус.

За рождения си ден баба Христина бе посетена от кмета на община Петрич – инж. Вельо Илиев и от неговия екип. За празника си столетницата получи и дарове – сто лева и торта, с която да се подслади.

Юбилярката от село Яворница поздрави всички свои гости с изключително весело настроение. Тя пожела живот и здраве на всички.

Близките на столетницата баба Христинка пък от своя страна изказаха своите благодарности на целия екип на болницата в град Сандански, които положиха изключителни усилия при възстановяване здравето на възрастната жена, за да може всички заедно днес да се радват на нейното дълголетие.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.