Шеф Петров: Аз съм от прецаканото поколение на лъжци и мошеници!

0
231

Шеф Петров си дава сметка за всичко лошо, което се случи през последните 30 години в България и грешките, които е направил като млад!

„45 ГОДИНИ НЕ СТИГАТ…
Докато всички споменават
Митинга-Празник на 07.06.1990г…..
(Бях на този митинг.Бях 21, огрят с цялата сила и мечтите на младостта.)

шеф Петров
Шеф Петров изригна срещу българската действителност

….аз си спомням този кадър от телевизията 10.06.1990г. Дори и да е сниман в деня на Митинга, този кадър се въртеше по телевизията точно когато излизаха изборните резултати за ВНС. Някои в телевизията ни показваше, че тези сълзи на Надежда ще бъдат прецакани.

Беше късно вечерта пред НДК, излизаха резултатите от изборния ден… по-умните усещаха,че са излъгани и предадени. Аз усещах, че това е края на мечтите родени три дни преди това. Нещо отвътре ми казваше, че сме прецаканото поколение, но младежката ми дързост мислеше, че може да промени нещо!?

След тридесет години си давам сметка, че сме от прецаканото поколение, в което победители са лъжците и мошениците, а най-вече предателите, които за разлика от тези преди тридесет години, сега го правят за повече пари!



Предателите обградени със слугинаж!
Години наред се чудех, що за алчност може да направи това у хората които познавам. Дали защото бандитското поведение на комунистическата вихрушка разделяше хората на кръгове и скромния живот на някои и страхът децата им да не израстнат с два чифта гуменки като нас, ги превърнаха в динозаври хранещи се със злато и диаманти и платиха с душите си за това…. Те започнаха да правят Кръгове по гадни и хищни дори от Подлите Комунисти….не знам, не ги съдя, просто се чудя дали си е струвало!? Дали си е струвало, да разболеят и децата си…. и техните Души!? Залъгвайки се, че свините ще станат лъвове, а Свинарите ще бъдат Принцове, но без да си дават сметка, че има генетика или Бог.

Знам, че има хора които пишат тази история ИСТИНСКАТА и тя нама нищо общо с историите които ни разказват БТВ, Нова и други слугински глашатайници, разни продуценти, Пиари и други от рода „Да разлаем кучетата“ те са в голяма заблуда, че са излъгали някого.. Не са, просто сега лъжат себе си.. НЯМА ДА ИЗЛЪЖАТ ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ…никой не я е излъгал, просто ще платят с повече лихви, ако не те..внуците им. В Европа са минали по тоя път, ние просто сме 500 години по-назад от Турският инкубатор! Дори да се кръстят и с двете ръце….“

Източник: Фейсбук (без редакторска намеса)

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.