Ути Бъчваров го закъса

0
233

Кулинарят шокира феновете си

 

Ути Бъчваров
Кулинарят шокира феновете си

Популярният готвач Ути Бъчваров го закъса.

Тези дни той успя да шокира феновете си за секунди. Това се случи, след като информацията, че е заразен с опасния коронавирус, обиколи набързо публичното пространство.

Оказва се, че Ути Бъчваров дори е лежал в болница. Това, което призна наскоро пък предизвика сериозни вълнения сред последователите му в социалните мрежи.

„Добре съм, вече не съм в болница“, лаконичен е пред „Уикенд“ водещият на кулинарно предаване „Бързо, лесно, вкусно“ по БНТ.
И добавя: „Всичко е наред, вкъщи съм, благодаря за интереса“.



Припомняме, че именно пандемията от COVID-19 се превърна в причина Ути Бъчваров да прекъсне телевизионните си изяви за кратко. Това се случи още в първите дни, много преди края на извънредното положение в страната.

Към днешна дата състоянието на популярния готвач е добро, съдейки по това, което споделя пред изданието, пише show.blitz.bg.

И като сме на кулинарна вълна не можем да не споменем, че има голяма вероятност от новия телевизионен сезон Катето Евро да стане водещ на предаването „Черешката на тортата“.
Предложението към нея бе отправено от Ники Илиев по време на участието им в предаването.

Оказа се, че всички участници разчитали на неподправеното й поведение и че именно тя разведрявала обстановката. Това се видя ясно при закъснението й на вечерята при Ралица Паскалева заради представление в театъра. Разговорите вървяха тежко до нейната поява.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.