Жестока трагедия в Дряново

0
294

Изчакват се резултатите от аутопсията

 

Дряново
Изчакват се резултатите от аутопсията

Жестока трагедия разтърси Дряново.

В банята на жилището й в Дряново, е било открито безжизненото тяло на 17-годишно момиче.
Новината бе съобщена от кореспондент на „Труд.бг“ в региона.

Трагедията се е случила в сряда. Тя бе потвърдена и от Областната дирекция на МВР в Габрово. Говорителката на дирекция Десислава Атанасова посочи, че при извършения първоначален оглед не са открити следи от насилие. В момента се изчакват и резултатите от аутопсията.

Тийнейджърката е била ученичка в Природо-математическата гимназия във Велико Търново. За момента не е ясно момичето да е имало някакви здравословни проблеми, коментират нейни приятели в социалните мрежи.



Разследването протича под наблюдението на Окръжната прокуратура в Габрово. Причината за смъртта й ще стане ясна по-късно днес. Една от версиите е самоубийство, пише blitz.bg.

Психолозите алармираха още преди време, че дългото затваряне вкъщи покрай разразилата се пандемия от коронавирус, ще има страшни последствия. Те вече са налице – все повече хора посягат на живота си. Социалната изолация не се отразява добре на съвременния човек, категорични са специалистите.

Освен зачестилите случаи на самоубийства напоследък, прави впечатление, че са се увеличили драстично и случаите на домашно насилие по време на пандемията.
Специалистите обясняват това явление с факта, че двойките са били затворени дълго време вкъщи, което опъва нервите до краен предел в нередки случаи.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.