Невероятно, но факт! Бучка захар може да ви избави моментално от тези проблеми! (I част)

0
404

Със сигурност ще останете доволни от резултата

 

захар
Със сигурност ще останете доволни от резултата

Колкото и невероятно да ви звучи, бучка захар наистина може да ви избави моментално от редица проблеми.

Със сигурност захарта е един от най-противоречивите продукти. Не можем обаче да отречем, че тя е източник на жизненост, енергиен субстрат и в същото време – нежен убиец. Всеки знае, че бялата захар предизвиква бавно и неусетно зависимост, която води до смъртоносни заболявания.

Въпреки това обаче не може да се отрече, че именно бялата захар има много полезни свойства и може да бъде използвана в бита.

Ето за какво ще ви е от полза:



Остър или кисел вкус на ястието
Ако искате да се избавите от острия или кисел вкус на ястието, можете да го направите с бучка захар.

Нетрайно червило
Често пъти червилото, което подхожда идеално на тоалета ви се оказва нетрайно. В края на деня няма и следа от него. За да решите този проблем, е нужно да нанесете тънък слой захар върху начервените си устни. След 30 секунди отстранете остатъците. Коства ви само минута, а ще имате дълготраен цвят…

Груба кожа
Захарната скраб е незаменим помощник в борбата срещу грубата кожа. Нужно е да смесите малко зехтин или бадемово масло със захар и да нанесете сместа върху тялото си.
За постигането на максимален ефект, нанесете върху предварително загрята кожа. Завършете процедурата с хидратиращ крем или лосион.

Увехнали цветя
Разтворете 1 с.л. захар в литър вода и полейте цветята с разтвора. Глюкозата е като строителен материал за растенията, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.